Martin Svendsen, salgs -og marketingdirektør i Aalborg Lufthavn. (Foto: Aalborg Lufthavn | PR)

Lufthavn har fundet sin salgs- og marketingdirektør

Aalborg Lufthavn, der er Danmarks tredjestørste lufthavn, har fundet manden, der tager over efter Rikke Mølgaard på posten som salgs- og marketingdirektør.

Aalborg Lufthavn har fundet sin ny salgs- og marketingdirektør. Det er Martin Svendsen, der fra dags dato står i spidsen for lufthavnens kommercielle indsatser. Han bliver medlem af lufthavnens ledelsesgruppe.

Martin Svendsen, der er Cand. Merc. i marketing fra Aalborg Universitet, kommer fra en stilling som direktør i virksomheden NORRIQ, der ligger i Aalborg.

Det er et internationalt digitaliserings-konsulenthus, hvor han de seneste fem år har haft det overordnede ansvar for salg, operation og strategiudvikling for ecommerce og Business Intelligence.

Han er den helt rigtige
”Det er en fornøjelse at byde velkommen til Martin Svendsen. Han er den helt rigtige mand til at styrke det kommercielle niveau i Aalborg Lufthavn. Både i forhold til vores position som en attraktiv og foretrukken international lufthavn i Vestdanmark, men også i videreudviklingen af blandt andet vores DutyFree og restaurantområde,” siger lufthavnsdirektør Niels Hemmingsen.

Før sin stilling i NORRIQ arbejdede Martin Svendsen blandt andet som kontaktdirektør i den nordjyske reklamebranche, herunder SHRPA, Combine og Clienti. Han har derfor et stort kendskab til og stærke rødder i det nordjyske, hvor Aalborg Lufthavn har været den naturlige genvej ud i verden.

”Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har siddet som passager i Aalborg Lufthavn, enten på vej på arbejde i København eller på ferie med familien,” siger salgs- og marketingdirektør Martin Svendsen.

Service i særklasse
”Lige fra jeg parkerer bilen, til jeg sidder i flyet, er der en helt unik atmosfære og en service i særklasse hele vejen gennem terminalen. Det er utroligt, hvad bare et smil kan gøre for en passagers rejseoplevelse. Det er derfor med stor glæde og forventning, at jeg kan komme med på rejsen og sætte mit præg på fremtidens nordjyske lufthavn,” fortsætter han.

Martin Svendsen afløser Rikke Mølgaard på posten. Hun valgte i sommer at sige op efter 12 år i stillingen og er netop fratrådt. Hun vil fremover bruge sin tid på bestyrelsesarbejde.

 

Relaterede artikler:

Henter fire ud af fem passagerer tilbage

“Det skal være en mere international lufthavn”

Eks-SAS direktør overtager ledelsen i Aalborg Lufthavn