Med Dreamliner fra Danmark til Caribien

Star Tour bliver den første rejsearrangør, der kan tilbyde danskerene direkte flyvninger med Boeing 787 Dreamlineren til en oversøisk charterdestination.

I dag ventes rejsearrangøren Star Tour at offentliggøre, at selskabet bliver det første, der kan tilbyde rejser med Boeing 787 Dreamlineren direkte fra Danmark.

Destinationen bliver Den Dominikanske Republik fra vintersæsonen 2013/2014, hvor291 danskere på hver afgang får mulighed for at gennemføre rejsen med luftfartens mest moderne og miljøvenlige langdistancefly.

Det norske lavprisflyselskab Norwegian har bestilt syv eksemplarer af drømmeflyet, mens TUITravel har en bestilling på i alt13 Dreamliners, hvoraf den første leveres til Thomson Airwaysi det kommende forår.

Selskabets første Dreamliner skal fra maj næste år flyve solhungrende briter fra Manchester, London Gatwick, Glasgow og East Midlands til destinationer i Florida og Mexico.

Kan blive overhalet indenom
Star Tour kan dog risikere at blive overhalet indenom at Norwegian i forhold til at sende de første danske gæster afsted med Dreamlineren. De første to leveringer af Dreamlineren vil Norwegian benytte på ruterne fra Oslo og Stockholm til New York og Bangkok.

Men når det tredje fly ankommer i slutningen af 2013 kan det givetvis blive disponeret på en rute fra København til Florida.

Men det skulle altså være ganske vist, at danskere i første omgang får mulighed for at flyve med Dreamlineren til Den Dominikanske Republik fra den kommende vintersæson.

Få et smugkig indenfor i Dreamlineren her.