Medarbejderflugt hos Cimber

Dagens ekstraordinære generalforsamling i Cimber Sterling er kulminationen på længere tids usikkerhed. Flere ledende medarbejdere har afleveret deres opsigelser, herunder CCO Stefan Vilner og kommunikationschefen.

Klokken 10.00 i dag afholdes den længe ventede ekstraordinære generalforsamling i det børsnoterede Cimber Sterling Group A/S.

Her vil aktionærerne efter planen godkende udstedelsen af 110.500.000 nye aktier til Mansvell Enterprises Ltd, der betaler 165 millioner kroner for en majoritetsandel på 70 % i Cimber Sterling.

Men alting har en pris, og i Cimber Sterlings tilfælde ses de seneste mange ugers usikkerhed nu i en decideret medarbejderflugt inden selskabet overtages af den ukrainske milliardær, Igor Kolomoysky.

Ifølge magasinet Travel People har i alt syv personer på diverse ledelsesniveauer indgivet eller varslet deres opsigelse i de seneste uger.

En af dem, der forlader Cimber Sterling er CCOStefan Vilner, der fremover skalvære administrerende direktør for rejsearrangøren Apollo/Kuoni i Danmark.

Samtidig bekræfter kommunikationschef Signe Thorup, at også hun siger farvel til Cimber Sterling til fordel for et job i informationsafdelingen i Københavns Lufthavn.

Blandt de øvrige, der menes at være på vej væk, er selskabets COO, Steen Neuchs. I forvejen ventes det, at der heller ikke er plads til administrerende direktør, Jacob Krogsgaard i den ukrainske udgave af Cimber Sterling ligesom den hidtidige bestyrelsesformand, Vilhelm Hahn-Pedersenangiveligt må vige pladsen som bestyrelsesformand.

Natten til fredag havde Cimber Sterling endnu ikke officielt udmeldt noget om disse ledelsesændringer, men meget tyder altså på, at det nye Cimber Sterling årelades kraftigt på ledelsesniveau.