Nordic Skyways muligt navn for Cimber

Ledelsen i Cimber Sterling har ladet ikke færre end ni nye domænenavne registrere forud for den – måske – kommende fusion eller integration med Skyways. Cimber Skyways, Skyways Cimber eller endda Nordic Skyways er nu registreret.

I sidste uge kom det frem, at Cimber Sterling havde registreret domænenavnet cimberskyways.dk.

Berlingske Tidende bragte da en artikel ifølge hvilken Cimber Sterling bekræftede planerne om en fusion med Skyways og City Airlines. Baggrunden var netop de nye domænenavne.

“Når nu I har opdaget det, kan vi lige så godt kommentere på det. Vi har registreret navnene for at være på forkant med situationen,“ blev administrerende direktør i Cimber Sterling, Jakob Krogsgaard, citeret for i Berlingske Tidende.

En gennemgang af en række danske og udenlandske registre foretaget af CHECK-IN.dk viser, at Cimber Sterling registrerede ikke færre end 9 nye domænenavne den 18. juli.

Navnene tyder på at man ville foretage en helgardering da man registrerede på top-level domænerne .dk, .net og .com.

De ni nye domænenavne var enten reserveret eller købt af Cimber Sterling den 18. juli og omfattede følgende navne:

www.cimberskyways.com
www.cimberskyways.dk
www.cimberskyways.net

www.skywayscimber.com
www.skywayscimber.dk
www.skywayscimber.net

www.nordicskyways.com
www.nordicskyways.dk
www.nordicskyways.net

De tre varianter af domænenavne indikerer, at man ville være på den sikre side hvad angår det eventuelle navn for en fusion.

Cimber Skyways, Skyways Cimber eller Nordic Skyways må således alle være navne, der kunne blive det fortsættende navn for et fusioneret selskab af Cimber Sterling, Skyways og City Airline.

Et opslag i dag i den danske DK-Hostmaster database viser i øvrigt, at Cimber ikke længere har sine registrantoplysninger offentligt tilgængelige for de nye domæner. I dag fremgår det alene, at domænet er reserveret, men ikke af hvem.

Skulle det fortsættende navn blot blive Skyways er det ikke noget problem. Avia Express AB registrerede nemlig det danske domæne www.skyways.dk allerede i august 2006.