Norwegian åbner rute til Larnaca-Cypern

Det norske lavprisflyselskab fortsætter den endeløse række af nye ruter. Denne gang er destinationen Larnaca på Cypern.

Det er få luftfartsselskaber, der har succes i øjeblikket. Undtagelserne er Ryanair og Norwegian. Begge selskaber rider på en vækstbølge og evner samtidig at tjene penge, da forretningsmodellen åbenbart er strikket rigtigt sammen.

I går kunne Norwegian således meddele endnu en ruteåbning fra København. Denne gang er det Larnaca på Cypern, der bliver ny Norwegian-destination fra Københavns Lufthavn. Der flyves på en ugentlig afgang hver tirsdag fra den 29. juni 2010.

Norwegian bliver ikke alene på ruten, idet Cimber Sterling allerede har sat sig på mandags-afgangen fra København. Så også her kommer de to selskaber til at konkurrere hårdt om markedsandelene.

Johan Bisgaard Larsen

Johan Bisgaard Larsen, presse- og marketingchef

“Vores kunder efterlyser billige billetter til Cypern, så de selv kan arrangere deres tur til den populære ø. Med den nye rute udbygger vi vore forbindelser til Middelhavets populære feriedestinationer,“ siger presse- og marketingchef Johan Bisgaard Larsen fra Norwegian i Danmark.

Der er ikke andre luftfartsselskaber, der flyver direkte fra København til Larnaca, men tjekkiske CSA Czech Airlines har gode forbindelser via Prag, ligesom ungarske Malév også har attraktive forbindelser via Budapest.

Norwegiantilbyder nu over 30 internationale ruter fra lufthavnene i København og Aalborg.