Norwegian Boeing 737-800 i Aalborg Lufthavn: (Foto: Ole Kirchert Christensen)

Norwegian indfører ungdomsbilletter

Norwegian har valgt at indføre ungdomsbilletter på ruten mellem København og Aalborg. Alle mellem 12 og 26 år kan rejse fra 299 kroner per vej.

Norwegian har netop introduceret en såkaldt ungdomsbillet på ruten mellem København og Aalborg.

Det betyder, at alle mellem 12 og 26 år kan købe billetter på ruten fra 299 kroner per vej. Betingelsen er, at man ikke er fyldt 26 år ved afrejsen, og at man i gate eller ved ombordstigning på forlangende kan risikere at skulle vise gyldig legitimation, hvilket vil sige bankkort, kørekort eller pas.

Ungdomsbilletterne vil kun være tilgængelige på ruten fra København til Aalborg. De øvrige Norwegian-ruter fra København vil således ikke få denne pris- og rabattype, der gælder frem til sommertrafikprogrammets begyndelse i slutningen af marts 2015.

“Der er mange unge, der benytter ruten, da København og Aalborg er to meget store uddannelsesbyer. Det er et godt alternativ til toget, da vi kan tilbyde nogle attraktive priser,“ siger kommunikationsrådgiver Daniel Kirchhoff fra Norwegian i Danmark til CHECK-IN.dk.

Frygter ikke snyd
For at få adgang til den særlige pris skal rejsende indtaste kampagnekoden “UNDER26“ ved bestilling på Norwegians hjemmeside, hvorefter de særlige billetpriser kommer frem.

Men Norwegian frygter ikke snyd.

“Vi får mulighed for at foretage kontrol i gaten, hvis nogle skulle finde på at snyde. Vi ser i stedet frem til at få lov at byde en masse unge mennesker velkommen ombord,“ understreger Daniel Kirchhoff.

Den særlige ungdomsbillet kan også benyttes af unge erhvervsrejsende, der ønsker at rejse billigt, når de er afsted på vegne af virksomheden, selvom mange normalt forbinder en ungdomsbillet med et fritidsrejseprodukt.

“Hvis du er under 26 år har du mulighed for at rejse på denne billettype, ligegyldigt om du er fritids- eller forretningsrejsende,“ lyder det fra Norwegians kommunikationsrådgiver.