Der bydes på en god udsigt i Eventyr Lounge i Københavns Lufthavn. (Foto: CPH)

Norwegian rykker ind i Eventyr Lounge

Norwegian styrker Premium-produktet og bytter Aviator Lounge i Københavns Lufthavn ud med den nye Eventyr Lounge i finger C.

Det er snart fire måneder siden, at handlingselskabet Menzies Aviation åbnede en ny lounge i Københavns Lufthavn i finger C lige efter paskontrollen. Loungen hedder Eventyr Lounge, og British Airways var den første kunde til at give selskabets passagerer adgang til loungen.

Nu får eventyrlystne rejsende fra Norwegian på langdistanceruterne også mulighed for at benytte loungen, når der rejses på Premium Economy fra Københavns Lufthavn til USA eller Thailand.

Ændringen sker fra lørdag den 19. august, og dermed er det slut med at benytte Aviator-lounge, der ligger mindre hensigtsmæssigt placeret ved udgangen til finger B i Terminal 2. Fremover bliver vejen til flyet kortere, da Eventyr Lounge ligger ved gate 26 umiddelbart efter paskontrollen til Non-Schengen området.

”Vi er glade for, at kunne tilbyde vores Premium-passagerer et premium loungeprodukt i Københavns Lufthavn. Eventyr-loungen er den mest attraktive lounge for langdistancerejsende med sin unikke placering efter paskontrollen i C-fingeren og dermed direkte og hurtig adgang til gates. Loungens fantastiske udsigt over start- og landingsbanerne samt flotte, moderne lokaler med forplejning af høj kvalitet indbyder i den grad til, at man starter sin rejse her. Med den nye aftale sætter vi igen en tyk streg under, at passagerer, der flyver med Norwegian, får høj kvalitet til en lav pris,” siger salgschef Frank Nordbjerg Olesen fra Norwegian i Danmark til CHECK-IN.dk.

Lufthavnens bedste udsigt
Med flytningen til Eventyr Lounge får Norwegians Premium-kunder adgang til en af lufthavnens allerbedste lounges. Der er 170 siddepladser i loungen, der byder på kaffe, et udvalg af drikkevarer og spiritus, frisk frugt, varme måltider, bagværk og kager. Og så er der naturligvis masser af strømstik til mobiltelefoner, tablets og computere, så både passager og devices kan blive ladet op inden en lang flyrejser.

Udover mad og drikke samt gode muligheder for at slappe af i den 750 kvadratmeter store lounge, så byder Eventyr Lounge på lufthavnens bedste udsigt med et 180 graders panoramaoverblik over landingsbaner, kontroltårnet og Øresundsbroen.

Med 14 ugentlige langdistanceflyvninger fra Københavns Lufthavn i sommertrafikprogrammet, vil det maksimalt være 457 Norwegian-passagerer, der hver uge uden betaling kan komme i Eventyr Lounge, da det svarer til udbuddet af Premium-sæder på 11 afgange med Boeing 787-8 og tre afgange (Los Angeles, red.) med 787-9.

Det er dog stadig muligt at købe sig til adgang til loungen, hvis man flyver på Economy Class. Her vil der være en betaling på 250 kroner per besøg. Lufthavnens statistikker viser, at omkring halvdelen af de 5.000 daglige gæster i de seks lounges i lufthavnen, køber sig til adgang.

Læs vores anmeldelse af Eventyr Lounge: Et lille eventyr i København.

 

Relaterede artikler:

Tyrkisk selskab vil etablere lounge i CPH

Et lille eventyr i København

Ny Eventyr-lounge i CPH

CPH får ny lounge

​Aviator Lounge uden særpræg