Norwegian: Største premieresalg nogensinde

Norwegian har aldrig før oplevet så godt åbningssalg på en ny rute, som da selskabet i torsdags satte billetter til sine nye langruter til New York og Bangkok til salg.

Selvom Norwegians hjemmeside gik nede flere gange på grund af overbelastning, så lykkedes det alligevel for mange tusinder at få købt billetter til selskabets nye langdistanceruter fra Oslo og Stockholm til New York og Bangkok, da Norwegians topchef, Bjørn Kjos, åbnede for salget torsdag formiddag.

En status søndag aften viser, at selskabet har solgt flere tusinder billetter til de oversøiske ruter, som åbner i slutningen af maj og starten af juni næste år og vil blive fløjet med Norwegians spritnye Boeing 787 Dreamliner-fly.

”Modtagelsen og interessen har været helt enorm og over al forventning. Vi har solgt mange tusinde billetter, og responsen på Oslo – New York er den bedste nogensinde på en Norwegian-rute. Det må ses som et bevis på, at skandinaverne har været klar til at byde billige long haul flybilletter velkommen,” siger Johan Bisgaard Larsen, Norwegians danske kommunikationschef.

Afhænger af efterspørgsel
De billigste returbilletter for en rejse mellem Oslo og New York koster 1864 danske kroner. Norwegians Bjørn Kjos vil ikke ud med hvor mange af de allerbilligste billetter, som selskabet udbyder på hver flyvning. Det afhænger af efterspørgslen samt tid på ugen og året.

Hvis man gerne vil have bagage med og mad ombord, så skal der lægges knap 900 kroner oveni for en returrejse, da det ikke er inkluderet i billetprisen, sådan som det er kutyme hos konkurrenter som SAS, Lufthansa m.fl.

Flere norske medier har henover weekenden berettet om nordmænd, som har haft svært ved at finde de allerbilligste billetter på Norwegians afgange. De er endt med at give det samme eller mere for en billet til New York, som de skulle give hos SAS, der også flyver direkte fra Oslo til ”The Big Apple”.