Novasol klar med feriehuse ved Tropical Island

En ferieby med kvalitetshuse er blevet opført i direkte tilknytning til Europas største tropiske badeland i Berlin. Kan lejes fra sommeren 2010 – og flere skulle være på vej.

Fra juni 2010er det muligt atopleve palmer, hvide sandstrande og godt vejr 365 dage om året, når der bestilles et feriehus hos Novasol i Berlin. Lige klods opad Tropical Islands, der eret 66.000m² stort ferieparadis bestående af Europas største indendørs regnskov med strand, tropiske palmer, forskellige pools, barer og restauranter, er der etableret en ferieby med flere hundrede kvalitetshuse. Navnet på feriebyen et Tropical Islands Resort, og Novasol har indtil videre fået 21 huse i porteføljen.

Feriebyens huse er alle indrettet i skandinavisk stil.Der er en hyggelig brændeovn og et fuldt udstyret køkken samt en stor – og forhåbentlig solbeskinnet terasse – udenfor huset. Det tropiske badeland liggeri ca. 10-15 minutters gåafstand.

Novasol-gæsterne kan nyde godt af de mange fordele ved Tropical Islands, idet entréen er inkluderet i lejeprisen for alle husenes gæster. Men samtidig kan gæsterne også trække sig tilbage og nyde roen oguafhængigheden iferiehusene.

Her er der noget til ethvert temperament og lejlighed, men projektet har været ganske svært at få realiseret. I 2008 blev der indgået en aftale mellem malaysiske Tanjong Plc. og det daværende Eske Group A/S om udvikling og opførelse af438 feriehuse, der skulle stå færdig i april 2010.

Da finanskrisen for alvor satte ind viste det sig, at Eske ikke have de fornødne midler til at gennemføre investeringen. Selskabet gik konkurs i juni måned sidste år, hvorfor Tanjong Plc. har måttet kontrahere med nye investorer, der i stedet skal genneføre projektet. Bag Eske Group stod selskabet Synerco, der var det private holding-selskab for rigmanden Peter Forchhammer, der nu er personligt konkurs.