Ny administrerende direktør i Cimber Sterling

Cimber Sterling Group har udpeget Jan Palmer til ny CEO. Han afløser Jacob Krogsgaard, som bliver CCO og viceadministrerende direktør. Direktionen bliver derved udvidet fra to til tre medlemmer.

Cimber Sterling Group har udpeget Jan Palmer til ny CEO. Han afløser Jacob Krogsgaard, som bliver CCO og viceadministrerende direktør. Direktionen bliver derved udvidet fra to til tre medlemmer.

Ansættelsen af den nye CEO sker fra 1. oktober 2011.

Jan Palmer (født 1950, Sverige) har mere end 20 års erfaring fra luftfartsindustrien, senest som administrerende direktør for Amapola Flyg (luftfragt) og før det som administrerende direktør for Skyways og Skyways-koncernen i mere end 13 år. Jan Palmer har desuden et indgående branchekendskab fra tillidshvervene i European Regions Airlines Association (ERA) og Swedish Aviation Association.

”Valget af Jan Palmer er helt naturligt, og vi ser frem til at drage fordel af hans omfattende ledelseserfaring fra luftfartsindustrien og store indsigt i Skyways AB, som jo også er en del af Mansvells luftfartseksponering. Jan Palmer har den svenske ekspertise og Jacob Krogsgaard den danske, hvilket i min øjne er et perfekt match i forhold til de forestående forandringsprocesser, som selskabet skal igennem i den kommende tid for igen at blive en rentabel og attraktiv investering for alle Cimber Sterlings aktionærer. Nu er Cimber Sterlings ledelse blevet styrket, og når der er fundet en permanent løsning til CFO-posten, vil ledelsesstrukturen være genetableret,” siger bestyrelsesformand Gregory Gurtovoy i en pressemeddelse.

”Jeg glæder mig til at starte på et nyt, spændende kapitel i nordisk luftfart. Luftfartsindustrien er stadig præget af overkapacitet, hvor forretningsmodellen skal tilpasses den skærpede konkurrence, men under overfladen er der et grundlæggende behov for effektiv luftfart. Cimber Sterlings passagervækst har aldrig været større, så nu ser jeg frem til samarbejdet med Jacob Krogsgaard og til at bruge mine erfaringer fra Skyways i den forestående proces,” siger Jan Palmer.

Cimber Sterlings direktion vil fremover bestå af Jan Palmer som CEO, Jacob Krogsgaard som CCO og Steen Neuchs som COO.