Ny Asien-kampagne fra Finnair

Med priser fra kr. 3.080 sætter Finnair endnu engang ni asiatiske destinationer på udsalg.

Finnairs langdistanceruter til Asiener hårdt ramt af passagerflugten fra erhvervslivet. Det betyder, at selskabet endnu engang går i markedet med en kampagne, der skal stimulere efterspørgslen af billetter til selskabets vigtige Asien-ruter.

Somgjort mange gangefør fremhæver Finnair vejen via Helsinki, som den korteste forbindelse fra Nordeuropa til Asien.

Priserne i den aktuelle kampagne går fra omkring 3.000 kr til Indienog op til 5.300 kr, når destinationen er Japan. Priserne er gældende fra København inklusive alle skatter og afgifter. Der vil være et mindre tillæg, hvis rejsen foregår fra Billund.

Destination
Pris
Delhi
3.080
Bangkok
3.670
Beijing
4.150
Hong Kong
4.190
Shanghai
4.230
Seoul
4.820
Tokyo
5.170
Nagoya
5.300
Osaka
5.310


Billetterne kan bestilles frem til den 15. juni, og rejsen skal bare være afsluttet senest den 31. december. Har man planer om en kort tur til Asien, skal man notere sig, at opholdet på destinationen skal være på minimum 6 nætter eller natten mellem lørdag og søndag. Billettypen betyder, at den rejsende maksimalt må opholde sig én måned på destinationen.

Priserne er så lave, at billetterne hverken kan ændres eller refunderes. Og skulle man få lyst til at tage et stop i Helsinki på ud- eller hjemrejsen, er det heller ikke tilladt.

Finnair har netop taget helt nye og komfortable Airbus A330 fly i brug på en række af sine Asien-ruter. Så hvis destinationen er Delhi, Nagoya eller Seoul, er der stor sandsynlighed for, at rejsen kommer til at foregå i de nye fly.