Norwegian vil flyve fra Fort Lauderdale til Guadeloupe.

Ny Caribien-rute fra Norwegian

I den kommende vinter vil Norwegian flyve to gange om ugen fra Fort Lauderdale i Florida til en caribisk ø.

Hos Norwegians flyvende personale har det været en meget populær beslutning, at det norske lavprisflyselskab i den seneste vinter stationerede Boeing 737-fly på de to caribiske øer, Guadeloupe og Martinique. Der var nemlig 500 ansøgere til de 38 stillinger, der skulle besættes til at varetage operationerne på de to franske øer i Caribien.

Antallet af ansøgere vil formentlig ikke blive færre i den kommende vinter, når Norwegian tilbyder to ugentlige flyvninger fra Fort Lauderdale i Flordia til Guadeloupe. Herudover opjusteres ruten fra Guadeloupe til New York-JFK til fire ugentlige afgange.

”Vi lancerede vores første USA-flyvninger for tre år siden, og responsen fra de amerikanske rejsende på vores lave priser og nye, mere miljøvenlige fly har været fantastisk. Det er derfor en glæde at udvide tilbuddet mellem det amerikanske fastland og den caribiske ø Guadeloupe”, siger Norwegians kommercielle direktør Thomas Ramdahl.

Fortsat ruter fra USA´s østkyst
Den nye rute vil give Norwegians passagerer fra Europa en unik mulighed for at kombinere nogle dage i Fort Lauderdale eller Orlando med en eksotisk ferie i Caribien.

Sidste vinter lancerede Norwegian flere ruter mellem den amerikanske østkyst og de franske øer Guadeloupe og Martinique. Ruterne blev rigtig godt modtaget af de rejsende både i USA og på øerne, og ruterne fortsætter i november, dog med små justeringer i tidtabellen. Fra Boston flyver der to gange om ugen til både Guadeloupe og Martinique. Fra New York og Baltimore er der fire ugentlige afgange til Guadeloupe, mens der er en ugentlig afgang fra New York til Martinique samt to ugentlige fra Baltimore.

Der er ingen direkte flyruter fra Fort Lauderdale til Guadeloupe. Istedet er passagererne henvist til at flyve via Port-au-Prince. Derimod har Air France trafikrettigheder til at flyve fem gange om ugen mellem Miami og  Point-A-Pitre på Guadeloupe.

 

Relaterede artikler:

Norwegian vender tilbage til Caribien

Caribien lokker Norwegians ansatte

Norwegian åbner baser i Caribien