British Airways Boeing 787-9 Dreamliner (Foto: British Airways)

Ny Dreamliner-rute til Seychellerne

British Airways vender næste forår tilbage til Seychellerne med en rute fra London-Heathrow efter næsten 13 års fravær.

Næste forår kan British Airways føje endnu en destination rutekortet.

Det er tale om Seychellerne, der er en gammel kending. Det britiske flyselskab opererede nemlig senest i sommeren 2004 en direkte rute fra London-Heathrow via Nairobi med Boeing 767-fly.

Men når British Airways vender tilbage til østaten i Det Indiske Ocean ud for Tanzanias kyst, er det en helt anden flytype, der vil blive hyppig gæst i Seychelles International Airport i hovedstaden Victoria på Mahé Island. Det bliver nemlig en Boeing 787-9 Dreamliner, der to gange om ugen skal gennemføre den lidt mere end 10 timer lange flyvning fra London.

Dreamliner er indrettet i den sædvanlige fireklasses konfiguration med 216 sæder, og hver onsdag og lørdag vil den sætte kursen mod Seychellerne for at vende tilbage igen den efterfølgende dag efter en turnaround på to timer.

Slipper for flyskifte i Mellemøsten
Seychellerne er om noget en feriedestination, og den nye sæsonrute vil kunne byde nygifte, familier og solelskere på berømte hvid strande, krystalklart vand og undervandsoplevelser med farverige koralrev.

“Seychellerne er et af de smukkeste steder på jorden, og det glæder os at kunne tilføje denne øgruppe til vores omfattende rutenetværk. Kunderne kan nu nyde ferien med en kortere rejsetid på de direkte flyvninger fra London med blot 10 timers flyvetid i stedet for mere end 13 timer via flyforbindelser i Mellemøsten,” siger Sean Doyle, der er direktør for netværk og alliancer hos British Airways.

Her henviser British Airways-direktøren til de flyforbindelser som Turkish Airlines, Emirates, Etihad Airways og Qatar Airways i dag tilbyder via de respektive hubs i Istanbul og på den arabiske halvø. Rent faktisk er der ingen europæiske flyselskaber udover Turkish Airlines, der i dag flyver direkte til den populære øgruppe. Det nationale flyselskab Air Seychelles flyver til Paris-CDG i codeshare samarbejde med Air France.

British Airways har i år åbnet flere end 30 ruter til destinationer over hele verden, hvilket blandt andet omfatter en direkte rute fra London-Heathrow til New Orleans samt to direkte ruter fra London-Gatwick til henholdsvis Fort Lauderdale og Oakland.

 

Relaterede artikler:

Flere British Airways-ruter fra Gatwick

British Airways åbner rute til Fort Lauderdale

British Airways åbner ny rute til New Orleans

Ny British Airways-rute bliver den længste

British Airways åbner rute til San Jose