Maldiverne er et land i Det Indiske Ocean sydvest for Indien. (Foto: Air France)

Ny europæisk rute til Maldiverne

Fra efteråret 2017 vil Air France tilbyde to ugentlige flyvninger fra Paris-Charles de Gaulle lufthavnen til Maldivernes hovedstad, Malé.

Air France fortsætter med at åbne nye ruter og udvider fra 1. november selskabets udbud af destinationer i Det Indiske Ocean. Således bliver Malé på Maldiverne tilføjet til det franske flyselskabs rutenetværk.

Air France vil flyve to gange om ugen med Boeing 777-200 fly, der har en kapacitet på 312 sæder i en treklasses konfiguration fordelt med 28 sæder i Business Class, 24 i Premium Economy samt plads til 260 passagerer i Economy Class.

Der flyves på onsdage og lørdage fra Paris-CDG kl. 20.50 med ankomst i Malé kl. 10.20 den følgende dag. Returflyvningen på AF223 sker torsdage og søndage kl. 13.05, ankomst Paris-CDG kl. 19.35. Ved brug af tilslutningsfly fra København bliver den samlede rejsetid på 15 timer og 20 minutter, hvilket dog ikke vil kunne konkurrere med Emirates, Qatar Airways, British Airways, Austrian, Lufthansa og Turkish Airlines, der alle kan tilbyde en hurtigere forbindelse. Hurtigst er Qatar Airways med 11 timer og 30 minutter.

Fra Billund Lufthavn er det mere attraktivt at vælge Air France til Male. Her er der blot to one-stop connections, hvor Air France vil flyve på 15 timer og 25 minutter, mens Lufthansa kan gennemføre den samlede flyrejse på 14 timer og 35 minutter.

Forbedrede flysæder
Boeing 777’erne er indrettet med helt nydesignede sæder på alle tre klasser. Business Class sæderne kan omdannes til 2 m lange flat-beds, og giver dermed de bedste betingelser for en god nats søvn. Premium Economy og Economy Class sæderne er ligeledes forbedret med blandt andet ekstra benplads, blødere hynder og bredere bakkeborde.

“Air France-ruten til Malé styrker selskabets tilstedeværelse på de mest populære fritidsrejsemål, der udgør et voksende marked, hvor Air France, med selskabets kvalitetsprodukter og services, er ledende. Air France er også det førende flyselskab med ruter til Det Indiske Ocean, og denne position vil blive yderligere styrket med denne nye destination,” siger Franck Terner, der er ny koncernchef hos Air France.

Malé er Maldivernes økonomiske så vel som forretningsmæssige og kulturelle hovedstad. Derudover er Malé den naturlige gateway til øriget med hvide sandstrande, turkisblå laguner og koralrev.

 

Relaterede artikler:

Direkte charterfly fra Billund til Maldiverne

Lufthansa flytter langruter til lavprisselskab

Lufthansa klar med seks nye langdistanceruter

8.000 kilometer i Boeing 737-fly