Boeing 787-8 Dreamliner fra Norwegian. (Foto: Norwegian)

Ny rute mellem København og Orlando

Norwegian åbner fire nye langdistanceruter. En af disse går fra København til Orlando og får premiere den 30. marts næste år.

Norwegian fortsætter den offensive satsning med flere langdistanceruter i takt med, at flere fly bliver leveret. Næste år får Norwegian leveret sit 8. Boeing 787-8 Dreamliner-fly, og det giver mulighed for at åbne nye ruter og justere frekvenserne på eksisterende.

Fra København vil Norwegian flyve hver mandag til Orlando i Florida. I forvejen flyver selskabet i vinterhalvåret to gange ugentligt til Fort Lauderdale i samme område.

“Vores langdistanceruter fra Danmark er blevet rigtig godt modtaget, og derfor er jeg glad for, at vi nu kan tilbyde danskerne at flyve direkte med os mellem København og Orlando. I dag går de største trafikstrømme mellem Europa og USA, og der er stor efterspørgsel på et kvalitetsprodukt til konkurrencedygtige og lave priser mellem de to kontinenter. Vi er optaget af at leve op til vores målsætning om, at alle skal have råd til at flyve – også til oversøiske destinationer,“ siger Thomas Ramdahl, der er kommerciel direktør hos Norwegian.

Fra København flyver Norwegian i forvejen til New York, Los Angeles, Fort Lauderdale og snart også Bangkok, så ruten til Orlando bliver selskabets femte langdistancerute fra CPH.

Nye ruter i Oslo, Stockholm og London
Det er ikke blot København, der får en ny oversøisk rute. De øvrige skandinaviske hovedlufthavne samt London Gatwick Airport bliver også tilgodeset med flere ruter. Fra Oslo vil Norwegian fra slutningen af marts flyve to gange ugentligt til Los Angeles, mens Stockholm-Arlanda fra samme tidspunkt får en rute til Oakland nær San Francisco. Den rute vil få tre ugentlige afgange.

Endelig viser Norwegian, at selskabet også vil satse yderligere på sin base i Storbritannien. Fra London-Gatwick etableres en rute til Orlando hver lørdag, mens det irsk-norske lavprisflyselskab vil øge antallet af ugentlige flyvninger mellem London og New York-JFK fra tre til fem.