Sille Bedk-Hansen, chef for Public Affairs i SAS Danmark. (Privatfoto)

Ny SAS-chef med erfaring fra regeringsarbejde

Sille Beck-Hansen er blevet ansat som chef for Public Affairs hos SAS i Danmark, hvor hun overtager ansvaret efter Lars W. Andersen, der arbejder videre med infrastruktur.

Den kun 33-årige Sille Beck-Hansen er den 1. februar blevet ansat til at varetage Public Affairs-arbejdet hos SAS i Danmark. Hidtil har ansvaret været placeret hos Lars Wigelstorp Andersen, der samtidig har haft ansvaret for infrastruktur, men fremover vil PA-aktiviteterne blive udskilt i en ny funktion.

Sille Beck-Hansen har i perioden fra 2018 til 2019 haft ansættelse som særlig rådgiver for den tidligere konservative erhvervsminister Rasmus Jarlov, og herudover har hun en stilling som public affairs- og kommunikationschef hos De Danske Bilimportører på CV´et. En ni måneders ansættelse som chefkonsulent i Dansk Energi samt to måneder som chef for Corporate Responsibility i PFA er det også blevet til.

“Sille kommer ind og har stor erfaring med regeringsarbejde og regeringskilder, og hun skal køre klimapartnerskabet. Det bliver en stilling med et kæmpestort ansvar, og da klima har prioritet nummer et, så vil vi gerne gøre det ordenligt,” siger pressechef Kristoffer Meinert fra SAS i Danmark til CHECK-IN.dk.

Det af regeringen nedsatte Luftfartens Klimapartnerskab har SAS koncerndirektør Simon Pauck Hansen som formand, hvorfor Sille Beck-Hansen ventes at få en meget vigtig rolle i dette arbejde.

Tidligere deltager i realityprogram
Sille Beck-Hansen er fra Gladsaxe og uddannet civiløkonom. Som 21-årig var hun medstifter af Gladsaxe KU og blev sidenhen næstformand for Konservativ Ungdom fra 2009 til 2011. Tilbage i 2010 blev hun endvidere opstillet til Folketinget for Det Konservative Folkeparti i Brøndbykredsen.

Nogle vil måske i stedet huske Sille Beck-Hansen fra 2011-udgaven af TV3-realityprogrammet “For lækker til love”. Om deltagelsen sagde hun dengang til Ekstra Bladet:

“Jeg er meget ung, og derfor har jeg også sagt ja til at være med i ‘For Lækker til Love’, da jeg gerne vil være med nogle steder, hvor de unge mennesker er. Så længe det har politisk indhold: I ‘For Lækker til Love’ var det, fordi de manglede en, der vidste noget om politik.”

Privat har Sille Beck-Hansen været meget aktiv i det lokale Team Rynkeby Sjælland, hvor hun i både 2013, 2014 og 2015 har cyklet til Paris for at samle penge ind til Børnecancerfonden.

  

Relaterede artikler:

DR-journalist bliver pressechef i SAS

Fra SAS til dagligvarekoncern