Ny SAS-hjemmeside i BETA-version

SAS har idriftsat en BETA-version af selskabets nye hjemmeside, der lanceres i løbet af efteråret. Allerede nu kan kunderne booke på den nye hjemmeside.

For to år siden fik SAS´ hjemmeside en ansigtsløftning, og nu er endnu en ny version på vej. Den nye hjemmeside er allerede sat i drift i en såkaldt BETA-version, men først i løbet af et par måneder vil hele hjemmesiden være helt klar med samtlige funktioner.

På forsiden af den nuværende hjemmeside er der en synlig henvisning med link til BETA-versionen, og SAS opfordrer til, at man bruger den nye hjemmeside til bookinger samt redigering af profiloplysninger.

“Vi ser frem til at gå i luften med vores nye hjemmeside. Vi har brugt rigtig mange kræfter på vores nye side, og vi har lyttet meget til vores kunder og deres behov. Vi regner med, at siden går officielt i luften sidst i efteråret. Først lancerer vi en BETA med blandt andet et nyt design og et bedre og mere enkelt reservationssystem,” fortæller pressechef Mariam Skovfoged fra SAS i Danmark til CHECK-IN.dk.

SAS hjemmeside fra 1997.

SAS hjemmeside fra 1997.

Fra lyseblåt til mørkeblåt
Med den nye hjemmeside går SAS fra den nuværende lyseblå farve tilbage til samme mørkeblå farve, som er en del af SAS-logoet. Dog skal man ikke forvente sig nye og innovative funktioner på siden. Der er først og fremmest tale om en bedre “look and feel” oplevelse samt en forbedret navigation. Top-menuen er væk, og den øverste halvdel af siden er koncentreret om booking-oplevelsen, mens alle øvrige informationer skal findes i bunden af siden.

“Vores nye side vil indeholde en række funktioner, som blandt andet vil gøre hele processen med at booke en billet bedre- for alle vores kunder. Hjemmesiden er en del af vores store digitale satsning, og vores kunder kan forvente sig mange nye digitale tjenester og produkter i fremtiden,” understreger Mariam Skovfoged.

Den første hjemmeside fra SAS blev lanceret i 1996 under navnet SAS Travel Navigator. Her var det kun muligt for kunder med Travel Pass at foretage online-booking. Øvrige kunder blev henvist til på hjemmesiden af finde telefonnummeret på nærmeste SAS-kontor, så man der kunne foretage sig reservation.

 

Relaterede artikler:

Nye SAS-hjemmesider på trapperne

SAS får helt ny hjemmeside

SAS ruller ny hjemmeside ud

Falsk SAS-hjemmeside