Den nye Star Alliance-lounge i Paris Charles de Gaulle. Foto: Star Alliance

Ny Star Alliance-lounge i Paris

Star Alliance har åbnet en ny lounge med plads til 300 gæster i Paris-lufthavnen Charles de Gaulle. Loungen har flot udsigt over baneområdet og råder blandt andet over en velkomst- og vinbar.

Fremover kan luftfartsalliancen Star Alliance tilbyde en helt ny lounge i Paris Charles de Gaulle, der er den største lufthavn i Paris.

Således vil First- og Business Class-passagerer samt Star Alliance Gold-indehavere fra alliancens medlemsflyselskaber, der afgår fra gate 10 til 38 i Terminal 1, kunne slå sig løs i den nye lounge. Herudover kan også medlemmer af United Club og Air Canada Maple Leaf få adgang til loungen, oplyser Star Alliance

Den nye lounge er placeret efter immigration og sikkerhedskontrollen i den nyeste del af Terminal 1. Loungen har plads til 300 gæster og er på i alt 1.300 kvadratmeter. Loungen er designet af det førende arkitektfirma Gensler, som også har designet den prisvindende Star Alliance-lounge i Los Angeles’ internationale lufthavn.

”Star Alliance står for at højne oplevelsen for passagererne fra medlemsflyselskaberne, og lufthavnslounger spiller en afgørende rolle. Vi er meget stolte over at kunne præsentere vores nye Paris-lounge, som ikke kun er en fornøjelse at opleve, men også er designet til at imødekomme behovene hos den moderne hyppige rejsende,” siger Theo Panagiotoulias, administrerende direktør hos Star Alliance.

Den nye Star Alliance-lounge i Paris Charles de Gaulle. Foto: Star Alliance

Flere barer og tesalon
Loungen byder på fantastisk udsigt over baneområdet med fly, ligesom der er masser af naturligt lysindfald fra en stor glasfacade langs loungens ene langside. Loungen er udsmykket med lokale brands for at indfange den franske charme.

Indretningen minder om den tidløse parisiske æstetik med væglister og buegange, ligesom der blandt andet hænger fine sort/hvide fotografier af det ikoniske Eiffeltårnet.

I den nye Star Alliance-lounge vil gæsterne kunne gå om bord i en flot designet velkomstbar, en spændende vinbar med vine fra Sydfrankrig samt en tesalon, der har et udvalg fra hele verden. For personer, der ønsker arbejdsro, er der private rum og rolige kroge i hele loungen, ligesom der er mulighed for at tage et bad.

Alle sanser kommer i brug
Christian Draeger, direktør for kundeoplevelse hos Star Alliance, fortæller, at den nye Paris-lounge tager oplevelsen af en lufthavnslounge til nye højder; gæsterne vil få mulighed for at bruge alle sanser, lyder det.

Star Alliance har dermed nu to lounger i brug i Terminal 1 i Charles de Gaulle-lufthavnen. Den første lounge blev renoveret i 2019 og er placeret før sikkerhedskontrollen på niveau 10. Denne lounge vil betjene passagerer, der afgår fra gates 50 til 78, samt gæster fra forskellige lounge-adgangsprogrammer, der afgår fra alle gates.

I øjeblikket har Star Alliance 20 medlemmer, der flyver fra Paris-CDG. Disse flyselskaber tilbyder tilsammen 464 ugentlige afgange til 34 destinationer i 22 lande.

 

Relaterede artikler:

Stilren Star Alliance-lounge i Amsterdam

Paris-CDG: Passagererne tilbage mellem 2024 og 2027

SAS tager direktør tilbage fra Star Alliance