Nye full-flat sæder hos Airberlin

Airberlin har haft premiere på selskabets nye Business Class på oversøiske ruter. Selskabets Airbus A330-200 indrettes med en 19-sæders eksklusiv Business Class kabine.

Transformationen fra lavprisflyselskab til netværksselskab er snart ved at være tilendebragt for Airberlin. Et af de synlige beviser herpå er introduktionen af en ny Business Class-sektion på de oversøiske ruter.

Det er hensigten, at Airberlin løbende skal udskifte sæderne i selskabets 14 Airbus A330-fly, og kort før nytår blev det første fly sendt i luften med den nye konfiguration. Det var en på en flyvning fra Düsseldorf til Abu Dhabi, at den nye service blev introduceret.

Airberlin byder på full flat sæder i en separat kabine med blot 19 sæder, hvor alle har adgang til en gangplads. Sæderne er leveret af producenten Sogerma og tilbyder indbygget massagefunktion udover at kunne lægges helt ned. Herudover har Airberlin valgt at opgradere underholdningstilbuddet med en 15 tommer skærm, der byder på mere end 200 timers underholdning samt en USB-indgang.

“De nye sæder giver endnu mere komfort. De kan lægges ned i en vinkel på 180 grader og giver en optimal soveoplevelse. Det er vores opgave at sørge for, at vores gæster føler sig udhvilede, når de træder ud af flyet. Det betyder naturligvis, at vi tilbyder en førsteklasses service til hver enkelt passager og opfylder ethvert ønske indenfor mulighedernes rammer,“ fortæller Claudia Kienert, der er Senior Cabin Attendant hos Airberlin og var med på premiereflyvningen til Abu Dhabi.

Udover en forbedret kabinekomfort på Business Class har Airberlin også valgt at opgradere den kulinariske del. Passagererne kan vælge mellem flere retter fra den anerkendte Sansibar Restaurant, der ligger på øen Sild.

Overhaler SAS
Med opgraderingen til full flat sæder sniger Airberlin sig foran SAS, der endnu ikke kan tilbyde et tilsvarende produkt. Hos SAS er det stadig Business Sleeper sæderne med en vinkel på 170 grader, der er tilgængelig til flyselskabets bedste kunder på de oversøiske ruter.

Danske rejsende vil med tiden kunne benytte sig af det nye Business Class-produkt hos Airberlin, når man rejser via Berlin eller Düsseldorf til Abu Dhabi, Los Angeles, New York, Miami samt Chicago. Sidstnævnte destination vil Airberlin flyve til fra den 23. marts i år.