Airspace Cabin i Lufthansa A321neo. (Foto: Lufthansa | PR)

Nye kabiner i Lufthansa-flyene

Fremover vil Lufthansa kunne tilbyde den moderne Airspace Cabin, der øger bagagepladsen med 40 procent, giver bedre lys og mere skulderbredde ved vinduessæderne.

Passagererne på Lufthansa rutenummer LH1534 kan se frem til en særlig oplevelse på lørdagens flyvning mellem Frankfurt og Fuerteventura på De Kanariske Øer.

De bliver de første passagerer, der kommer til at tage plads i de nye Airspace Cabins, som Lufthansa Group introducerer hos Lufthansa og de andre koncernselskaber i de nye fly i A320-serien. Det bliver i første omgang hos Brussels Airlines, Eurowings og SWISS.

Lørdagens flyvning til Fuerteventura sker i en ny Airbus A321neo med 215 sæder, og passagererne vil først og fremme lægge mærke til, at bagagehylderne er blevet mere rummelige, således af kabinekufferterne kan stilles opretstående, hvilket samlet har øget bagagekapaciteten i kabinen med 40 procent.

Kabinelys afstemt efter biorytmer
Kabinen er også blevet udstyret med det særlige Human Centric Lightning-lyssystem, der oplyser kabinen i en varm, rød farve og kan gradueres til koldere blå toner. Lyses tilpasses ifølge Lufthansa til tidspunktet for afgangen, så det afstemmes med passagerernes biorytmer.

Der er mere bagageplads i de nye Airspace Cabins hos Lufthansa. (Foto: Lufthansa | PR)

Der er også blevet mere plads til passagererne, især for dem der foretrækker en vinduesplads. Væggene giver således mere plads til skuldrene.

Endelig er flyenes toiletter blevet indrettet, så de er blevet nemmere at benytte for passagerer med nedsat mobilitet.

“Uanset krisen fortsætter vi med at fokusere eftertrykkeligt på et premium-tilbud til vores gæster. For os betyder premium, at vi til enhver tid tilbyder individualiserede og relevante tilbud af høj kvalitet til alle vores passagerer. Med den nye Airspace-kabine forbedrer vi rejseoplevelsen betydeligt på kortdistanceruter,” siger Heike Birlenbach, der er chef for kundeoplevelser i Lufthansa Group.

180 fly i ordre
Lufthansa har en igangværende ordre hos Airbus på 140 A320neo og 40 A321neo, og samtidig skal der leveres 17 A320neo og otte A321neo til SWISS.

 

Relaterede artikler:

En god oplevelse hos Lufthansa

Kabineansatte i Lufthansa vil strejke søndag

Ny kabineindretning til alle Lufthansa-selskaber