Nye SAS-menuer kan ikke købes om bord

SAS tilbyder nu forudbestilling af frokostmenu, et varmt måltid eller børnemenu på alle flyvninger efter kl. 09.00 om morgenen. Måltiderne kan ikke købes om bord.

Rejsende på serviceklassen SAS Go har fra i dag fået nye muligheder for at forudbestille mad på flyvningerne. Hidtil har det kun været muligt at købe morgenmad, sandwich eller salat om bord, men nu udvides sortimentet med en kold frokostmenu, et varmt aftensmåltid samt en børnemenu på alle flyvninger efter kl. 09.00 om morgenen.

De nye produkter vil dog udelukkende være tilgængelige i forsalg og kan bookes samtidig med bestillingen af flybilletten og frem til 18 timer før afgang. I første omfang tilbydes måltiderne på flyvninger over tre timer, men allerede fra midten af juni vil tilbuddet være gældende på flyvninger på to timer og derover.

Bestillingen kan foregå direkte på SAS-hjemmesiden eller gennem de billetudstedende rejsebureauer. SAS understreger samtidig, at måltiderne ikke tilbydes på flyvninger fra Ankara, Gazipasa samt Malta.

Ingen refundering ved ændringer
De nye måltider, der i første omgang vil være tilgængelige frem til den 25. september har varierende priser. Børnemenuen koster 55 kroner, mens det kolde frokostmåltid står i 85 kroner. Ønsker man et varmt aftensmåtid er prisen på 100 kroner.

Måltiderne bliver lastet på flyene sammen med den øvrige catering, og passagererne vil få maden udleveret på samme tidspunkt, som de øvrige passagerer i SAS Go, der må købe deres mad om bord. Drikkevarer skal dog som hidtil købes separat, når serveringsvognen kommer rundt i flyet.

På flyvninger før kl. 09.00 om morgenen er det stadig muligt at købe morgenmad om bord for 65 kroner, ligesom der også vil være salg af salater til 80 kroner samt sandwich til 55 kroner på alle flyvninger efter kl. 09.00.

Bestilte måltider er ikke refunderbare, hvilket vil betyde, at der skal bestilles og betale for nye måltider, hvis der foretages en ombooking af flyrejsen.

Relaterede artikler:

SAS justerer kabinekonceptet

SAS gør det billigere at købe loungeadgang på nettet

SAS: 30 procent billigere billetter med nyt koncept

Kun morgenmad til SAS-indenrigspassagerer

Her er det nye SAS-servicekoncept