Embraer E175 fra BermudAir. Foto: BermudAir

Nyt flyselskab med 30 suitesæder i Embraer E-175

Det nye flyselskab BermudAir, der snart går på vingerne, vil efter få måneders drift indrette sine Embraer-fly med 30 suitesæder. Selskabet vil flyve fra Bermuda og til den amerikanske østkyst.

Der er rendyrket luksus, som et helt nyt flyselskab fra Bermuda er på vej med i løbet af det kommende efterår.

Start-up-selskabet hedder BermudAir og vil – som navnet antyder – få base på Bermuda, der er en øgruppe i Atlanterhavet øst for USA. Selskabet går på vingerne 31. august 2023 med ruter fra Bermuda til den amerikanske østkyst.

Til at begynde med bliver der benyttet to leasede Embraer E-175, og passagererne kan godt se frem til god plads om bord, da BermudAir vil lægge stor vægt på premium-oplevelsen. I første omgang tilbydes der en traditionel 2-2-sædekonfiguration, men kun halvdelen af sæderne vil blive solgt for at sikre ekstra plads til passagererne. Dermed bliver der plads til 44 passagerer på hver flyvning.

Men efter kun to måneders drift vil BermudAir fra 1. november 2023 være klar med sin Aisle Class, der vil indebære i alt 30 suitesæder på Embraer-flyene. Det afslører selskabet i sit pressemateriale.

Luksus, komfort og kulinariske lækkerier
Fra 1. november vil flyene fra BermudAir således være indrettet med 15 rækker med to suitesæder på hver række. Alle passagerer kan dermed brede sig i luksus og direkte ud til midtergangen.

’Løft din rejseoplevelse med Aisle Class, da vi sætter et nyt benchmark inden for premium-flyrejser og leverer en problemfri rejse, der overgår forventningerne,’ lyder det fra flyselskabet.

Den kommende Aisle Class hos BermudAir. Foto: Factorydesign

’Fordyb dig i en verden af luksus, komfort og kulinariske lækkerier. Valget af vores fly, Embraer E-175, med sin innovative 30-sæders konfiguration, giver os mulighed for at tilbyde en overlegen rejseoplevelse. Vi prioriterer komfort, bekvemmelighed og enestående service, der sikrer, at vores passagerer nyder deres rejse fra det øjeblik, de træder om bord.’

Som en del af produktet vil passagererne eksempelvis blive tilbudt mad og drikke, der er sammensat i samarbejde med lokale virksomheder.

Tre ruter til USA
Bag de nye suitesæder og Embraer-kabinerne står designhuset Factorydesign, der tilsyneladende har skabt et helt unikt kabinemiljø til glæde for de kommende BermudAir-passagerer. Det fortæller Peter Tennent, der er kommerciel direktør hos Factorydesign, i et opslag på LinkedIn.

’Suiterne komplimenteres af et elegant premium-kabinemiljø med dejlige detaljer, såsom belysningen der bader kabinen i blåt lys på vej til USA og pink lys på vej til Bermuda. Hvis du nogensinde har taget en bus i Bermuda, ved du hvorfor,’ lyder det.

BermudAir vil flyve fra Bermuda L.F. Wade International Airport til Boston Logan International Airport og Westchester County Airport nær New York fra 31. august. Herudover har flyselskabet planlagt med rutestart fra Bermuda til Fort Lauderdale-Hollywood International Airport fra 22. september 2023. Alle ruter vil angiveligt køre året rundt.

De to første leasede Embraer E175-fly til BermudAir har registreringerne VQ-BLU og VQ-BLW, og de er begge 11 år gamle. Flyene er hentet fra det amerikanske flyleasingselskab Azorra Aviation. Tidligere har flyene blandt andet være en del af Nordic Aviation Capital (NAC), der oprindeligt stammer fra Danmark. Her var de i perioden fra begyndelsen af 2020 til juni 2022.

 

Relaterede artikler:

NAC køber yderligere 29 Embraer-fly

Nyt tysk flyselskab vil i luften med 12 nye E195

Flyv næsten privat med JetBlue