(Foto: Air France)

Nyt Spies-hotel ‘kun for voksne’

Sunprime Palma Beach på Mallorca bliver det femte Sunprime-hotel i en kæde, der forventes at vokse voldsomt i de kommende år. På Sunprime Resorts er der lagt fokus på livsnydere, der rejser uden børn.

Sunprime Resort er et Spies-koncept for gæster, der rejser uden børn. Her er der fokus på livsnydere, der sætter pris på de små detaljer i omgivelser, der emmer af kvalitet og komfort. Kort sagt gæster, der sætter pris på lækker mad, elegante omgivelser og gode muligheder for at forkæle sig selv og hinanden med spa og wellness.

Konceptet er blevet så populært, at Spies om få uger åbner et Sunprime Resort i Kamala på Phuket, og til foråretbliver dørene slået op til det nye Sunprime Palma Beach på Mallorca. Det bliver det femte hotel i Sunprime-kæden.

Sunprime Palma Beach ligger nær både Palma og øens lufthavn. Hotellet er placeret direkte på stranden og med byen C’an Pastilla rundt om hjørnet. I byen, som minder en del om det ”gamle” Mallorca, men som også har et moderne touch, ligger der en bådehavn og et utal af restauranter, barer og butikker.

Konceptet med voksenhotel har været en succes, siden det første åbnede i efteråret 2007 i Playa del Inglés på Gran Canaria. Inden for det seneste år har hotelkæden haft besøg af over 15.000 gæster, og Spies oplever en fremgang i vintersalget på 56 % i forhold til sidste vinter.

“Mallorca er danskernes favorit-ø om sommeren. Derfor er vi specielt glade for, at vi får et Sunprime netop her. Hotellet har en perfekt beliggenhed direkte på strandpromenaden og en fantastisk udsigt over Middelhavet. I nærheden ligger der flere gode golfbaner,“fortæller Jan Vendelbo, der erdirektør i Spies.

Sunprime Palma Beach forventes at åbne i april 2011 med 91 nyrenoverede værelser og suiter – flere med køkkenniche for de, der selv vil tilberede morgenmaden eller et let måltid. Som på de øvrige Sunprime-hoteller indrettes der en restaurant med navnet Prime Kitchen & Bar med retter, der er inspireret af middelhavskøkkenet. Spa- og fitness-afdelingen ledes af instruktører, som er uddannet hos SATS.

Sunprime samarbejder med fire golfbaner i nærheden af det nye hotel: Son Antem West, Son Antem East, Golf Park Puntiro og Maioris. Spies får til foråret egen golfguide på hotellet og tilbyder yderligere ”pakker” til tre andre golfbaner i Palma-området.

Foto: Det nye Sunprime-hotel på Mallorca ligger direkte på stranden. Det indvies til april.