Den israelske by Eilat er ny destination for Lufthansa til vinter. Foto: Lufthansa

Otte nye Lufthansa-ruter

Lufthansa introducerer nye ruter til flere verdensdele i det kommende vintertrafikprogram – herunder til de europæiske destinationer Tromsø og Edinburgh.

Fra den kommende vinter bliver udbuddet af flyruter endnu større fra Lufthansa.

Det tyske flyselskab har således valgt at lancere otte nye ruter fra de to lufthavne i München og Frankfurt. Fire af ruterne går til europæiske lufthavne.

Først og fremmest starter Lufthansa en ny rute fra München til Tromsø i Norge den 1. december. Der flyves torsdage og lørdage med en Airbus A319. Tromsø nord for Polarcirklen er kendt for at være et godt sted at observere nordlys. I forvejen har Lufthansa en Tromsø-rute fra Frankfurt.

Lufthansa introducerer også en ny rute til den skotske hovedstad, Edinburgh. Den 1. december indleder flyselskabet flyvninger fra München, og der flyves på tirsdage og lørdage med en Airbus A319 eller CRJ 900. I forvejen har selskabet en rute til byen fra Frankfurt. Edinburgh er en smuk og gammel by med en ideel placering i forhold til besøg i det skotske højland.

Høj frekvens på Trieste
Den tredje nye europæiske rute, Lufthansa udbyder til vinter, bliver fra Frankfurt til Thessaloniki i Grækenland. Ruten begynder den 28. oktober, og der er afgange fredage og søndage med en Airbus A320. Byen er kendt for et godt udvalg af vandreture.

Den sidste nye Europa-rute er forbindelsen mellem Frankfurt og Trieste, der er hovedstad i den italienske region Friuli-Venezia Giulia i det nordøstlige af landet. Fra den 28. oktober flyver Lufthansa 12 gange om ugen fra Frankfurt til byen med en CRJ 900. Trieste er blevet omtalt som en tidlig New York på grund af dens forskellige etniske grupper og religiøse samfund.

Nye afgange til solparadis
En helt ny Lufthansa-destination er den israelske by Eilat i Mellemøsten. Destinationen ligger i det sydlige af landet ud til Det Røde Hav. Det tyske flyselskab udbyder afgange til solparadiset hver torsdag og søndag fra Frankfurt og hver tirsdag og lørdag fra München. Der opereres med en Airbus A320 på ruterne. Første afgang fra Frankfurt er den 28. oktober og første tur fra München er den 10. november.

Den marokkanske destination Agadir er sidste nye destination fra Lufthansa i det kommende vintertrafikprogram. Flyselskabet indleder flyvninger fra Frankfurt fra den 29. oktober med en Airbus A320. Der flyves mandage og lørdage. Den 4. november begynder den nye rute fra München, og her flyves der hver søndag med en A319. Agadir ligger ved foden af Atlasbjergene og med direkte udgang til Atlanterhavet i det nordvestlige af Afrika.

 

Relaterede artikler:

Læger får fordele hos Lufthansa

Ni nye europæiske Lufthansa-ruter

Lufthansa åbner to nye langdistanceruter

Lufthansa åbner to nye ruter til Lapland

Lufthansa maler A320 i nyt design