Overvejer ekstrafly p.g.a. stor rejselyst

Rekordhøj efterspørgsel på rejser i skolernes sommerferie får nu Apollo til at indsætte ekstrafly til bl.a. Tunesien. Herudover overvejer rejsearrangøren ekstrafly til flere populære rejsemål.

Om det er den lange og kolde vinter, der får danskerne til at længes efter sol og sommer, skal være usagt. Men et faktum er, at efterspørgslen efter rejser i højsæsonen er større end på samme tidspunkt sidste år. I hvert fald hvis man skal tro rejsearrangøren Apollo.

Apollo oplyser, at 75 % af alle rejser i højsæsonen er solgt på nuværende tidspunkt. “Vi har netop lagt et ekstrafly til Tunesien op i højsæsonen, da efterspørgslen på rejser i skolernes sommerferie er rekordhøj. Går vi bare 12 måneder tilbage, hvor finanskrisen rasede, var vi nødsaget til at reducere cirka 10 % i kapaciteten for sommeren, men nu er situationen diametralt modsat,“ fortæller administrerende direktør Jan Lockhart.

Rejsedirektøren frygter endda, at Apollo kan ende med at have for få rejser til salgi højsæsonen.

Valget af ekstrafly til Tunesien skyldes, at det nordafrikanske land er mere populært end nogensinde før. Landet er anderledes end de mange sydeuropæiske destinationer, prisniveauet er lavt og flyvetiden på under 4 timer er overkommelig. Det er primært de populære all-inclusive ferier, der efterspørges af Apollos gæster til Tunesien. I alt 60 % af Apollo-gæsterne har valgt all-inclusive ferie i den kommende sommer, hvilket er over gennemsnittet i forhold til andre rejsemål.