Dette Boeing 777-200ER fly fra Malaysia Airlines forsvandt den 8. marts 2014.

Piloter spotter mulig MH370-vragrest

Piloter på et Air France-fly har spottet en vragrest på havoverfladen nær den ø i Det Indiske Ocean, hvor den første vragrest fra MH370 blev fundet.

Endnu en vragdel fra det Malaysian Airlines fly, der forsvandt den 8. marts sidste år, er muligvis dukket op i farvandet nær den franske oversøiske besiddelse Réunion i Det Indiske Ocean. Det er piloterne på et Air France-fly, der i mandags under indflyvningen til Roland Garros-lufthavn på Réunion spottede hvad de mener er en vragdel fra et fly.

Det var netop på Réunion, at man den 29. juli i år fandt den første vragdel fra Malaysia Airlines-flyet med kaldesignalet MH370. Sidenhen er flere andre vragdele blevet spottet i farvandet omkring den lille franske ø.

Den franske havarikommission understreger overfor Air Transport World, at det langt fra er sikkert, at den vragdele som Air France-piloterne så i mandags, stammer fra MH370.

En del af EU
Det store Boeing 777-200 fly forsvandt den 8. marts sidste år undervejs fra Kuala Lumpur til Beijing med 239 personer ombord.

Réunion er en fransk oversøisk besiddelse og en del af Frankrig. Øen er dermed også en del af EU og Eurozonen. Der bor omkring 850.000 mennesker på øen, der ligger øst for Madagaskar i den stik modsatte side af Det Indiske Ocean i forhold til Malaysia.