Dobbeltsenge i Qsuite hos Qatar Airways (Foto: Qatar Airways)

Qsuite-produkt kommer til Skandinavien

Fra den 28. oktober bliver det muligt at flyve med Qatar Airways fra Stockholm til Doha i en privat Qsuite, hvor sæderne kan udfoldes til en stor dobbeltseng.

Siden Qatar Airways i marts sidste år præsenterede den nye patenterede Qsuite på den internationale rejseudstilling i Berlin, har der været meget hype omkring produktet.

Hidtil har Qsuite-produktet ikke været installeret på de fly, der har betjent det nordiske marked, hvor Qatar Airways i dag flyver til København, Stockholm, Oslo, Helsinki og snart også fra Gøteborg. I stedet har Qsuite-oplevelsen eksempelvis været tilgængelig på ruter mellem Doha og  London, Paris, New York, Chicago, Shanghai samt Canberra.

Men fra den 28. oktober vil Qatar Airways introducere Qsuite på aftenafgangen fra Stockholm til Doha. Denne afgang betjenes ligesom morgen- og eftermiddagsafgangen med Airbus A350-900, der er indrettet med plads til 36 passagerer på Business Class og 247 i Economy Class.

“Qsuite har lige siden lanceringen fået en enorm opmærksomhed globalt, og vi er glade for at vi nu kan introducere dette revolutionerende produkt på vores rute til og fra Stockholm. Med Qsuite har vi virkelig redefineret forretningsrejser og luksusrejser, og vi er overbevist om, at dette fleksible og personlige produkt vil være en velkommen tilføjelse til svenske rejsende,” siger Christian Deresjö, der er chef for Qatar Airways i Norden.

Eget privat rum
Q-suite er revolutionerende ved at kunne tilbyde den første dobbeltseng på Business Class med privat skuffer og paneler, hvor man kan placere sine ejendele. Fleksible paneler betyder, at passagerer, der rejser sammen, kan skabe sit eget private rum, hvilket ikke tidligere er set i kabineindretningen hos flyselskaberne.

QSuite hos Qatar Airways giver mulighed for at sidde fire personer sammen i en separat kabine. (Foto: Qatar Airways)

Enten kan to passagerer, der rejser sammen, vælger at lave et lille privat rum og slå “do not disturb-skiltet” til, eller også kan fire personer, der rejser sammen som familie eller kolleger i en virksomhed, omdanne fire midtersæder til en lukket suite, hvor man kan arbejde, spise eller hygge sig sammen undervejs.

Dermed kan passagererne skabe et miljø, der passer til deres eget unikke behov. Qsuite har indtil videre været installeret på Boeing 777-300ER, Airbus A350-1000, men er nu også ved at blive udrullet på A350-900.

Qsuite vil være tilgængelig på rutenummer QR172 fra Stockholm til Doha med afgang kl. 21.45 samt på returflyvningen fra Doha kl. 15.35 med QR171.

I 2018 har Skytrax kåret Qatar Airways til verdens bedste Business Class-flyselskab foran Singapore Airlines, ANA All Nippon Airways og Emirates.

 

Relaterede artikler:

Første Qatar Airways-rute til Baltikum

Bestil luksus-middagen før afgang

Qatar Airways tilbyder dobbeltseng i luften