Radisson får ‘hvid palme’ i Cannes

Rezidor-kæden åbnede onsdag i denne uge det 134 værelser store Radisson SAS 1835 Hotel & Thalasso i Cannes. Rezidor driver i forvejen hoteller i Nice og Marseille og har i alt 28 lokaliteter i drift eller under udvikling i hele Frankrig.

Et af de velkendte hoteller i Cannes, 1835 White Palm Hotel åbnede i denne uge som Radisson SAS 1835 Hotel & Thalasso. Tidligere har hotellet, der daterer sig tilbage til 1930, også været drevet under navnet Sofitel Méditérannée.

Det 134-værelser store hotel indgår herefter i Rezidor-kæden som en del af Radisson´s designbevidste og moderne portefølje.

“Vi er glade for at åbne endnu et hotel af høj kvalitet i det sydlige Frankrig. Det vil helt klart styrke vores tilstedeværelse i regionen Côte d’Azur,“ siger Kurt Ritter, der er koncernchef hos Rezidor. Hotelkæden driver allerede hoteller iNice og Marseille, og den samlede portefølje af hoteller i drift og under udvikling i Frankrig ligger nu på 28 lokaliteter.

Radisson SAS 1835 Hotel & Thalasso, Cannes, har en førsteklasses beliggenhed i udkanten af det maleriske historiske kvarter Le Suquet, med udsigt over havnen og stranden på tværs af gaden. Anlægget ligger i gåafstand fra La Croisette, Cannes berømte hovedgade kendt for sine luksus-butikker, trendy barer og restauranter og palmepromenade med udsigt over havet.

Det legendariske Congress Center Palais des Festivals et Congres ligger 800 meter fra hotellet og er vært for alle større begivenheder i Cannes herunder den årlige filmfestival.

Hotellet, hvis interiør er et mesterværk af de franske designere Marc Hertrich og Nicolas Adnet, blev renoveret i 2009. Ud over 134 elegante og lyse værelser,rådes der over seks mødelokaler og tre restauranter.

“Le 360“ ligger på en tagterrasse og tilbyder, som navnet antyder, en 360-graders udsigt over Cannes, havet og havnen. Den tilstødende tagbar er godt kendt i byen og er stedet frem for andre for eksklusive fester og arrangementer. “Le Cinema“ ligger i spa-afdelingen og specialiserer sig i sunde retter, og i stueetagen serverer “30 ° Celsius“ lette retter.

Et andet højdepunkt på hotellet er Thalasso spa, Les Thermes Marins de Cannes, som vil forkæle både krop og sjæl ved hjælp af havsalt og alger. Det 2.700 m2 storespa-område har et unikt ultra-moderne design og tilbyder 46 behandlingrum, et fitnesscenter, indendørs og udendørs pools, en hammam (tyrkisk bad), sauna, caldarium (romerske bade) og boblebade.

Foto: Radisson har i denne uge overtaget “den hvide palme“ i Cannes.