Ryanair åbner rute fra CPH til Stockholm

Ryanair har netop på et pressemøde i København løftet sløret for fire nye ruter fra Københavns Lufthavn. En af ruterne går til Stockholm-Skavsta.

På et velbesøgt pressemøde på Radisson Blu Royal Hotel i hjertet af København har Ryanair netop præsenteret de første fire ruter, der skal følge London-Luton, Warszawa-Modlin og Milano-Bergamo i forbindelse med det irske lavprisflyselskabs baseetablering i København den 26. marts.

“Vi kan i dag løfte sløret for fire nye ruter, herunder en til Skandinavien,“ sagde kommerciel direktør David O´Brien ved pressemødets indledning.

Nogle minutter senere blev sløret løftet for nye ruter til Bruxelles-Charleroi, Rom-Ciampino, Madrid og endelig Stockholm-Skavsta. Der flyves en gang dagligt til samtlige fire nye destinationer. Madrid og Rom åbner den 2. september, mens Bruxelles og Stockholm vil være klar fra den 25. oktober.

Udover de nye ruter kom det også frem, at Ryanair allerede har besluttet at øge på ruten fra København til London-Luton fra to til tre daglige afgange, mens ruten til Milano-Bergamo dubleres fra en til to daglige rotationer. Dette vil også ske fra den 2. september, når Ryanair har tre basefly på plads.

“Ryanair er glade for at kunne præsentere yderligere vækst i København med nye ruter til og fra Madrid og Rom fra september, Bruxelles og Stockholm fra oktober og ekstra afgang til og fra London og Milano. Vi er fortsat i aktive forhandlinger med Københavns Lufthavn og vil præsentere flere nye ruter senere på året, hvilket vil give 1,7 mio. kunder og opretholde 1.700 jobs i København Lufthavn,“ udtaler David O´Brien.

På pressemødet blev Aviator i øvrigt præsenteret som Ryanairs kommende handlingagent i Københavns Lufthavn.