Foto: Lufthansa Group

Sætter yderligere 80.000 billetter til salg

Lufthansa Group sætter nu 80.000 ekstra billetter til salg til rejsemål i både USA og Europa. I løbet af julen genoptager selskabet desuden midlertidigt flyvninger til flere destinationer.

Inden længe nærmer julen sig med hastige skridt, og det kan for alvor mærkes på rejselysten. I løbet af de seneste par uger har selskaberne i Lufthansa Group oplevet en støt stigende efterspørgsel på rejser. Det får nu koncernen til at sætte 80.000 yderligere billetter på 440 ekstra afgange til salg i løbet af jul og nytår.

I lyset af den øgede interesse indfører Lufthansa Group flere forskellige tiltag. Koncernen vil både genoptage flyvninger til flere forskellige destinationer, øge frekvensen på eksisterende ruter samt indsætte større fly, hvor det er nødvendigt. 

I en pressemeddelelse fortæller Lufthansa Group, at koncernen planlægger mere end 120 ekstra flyvninger alene fra Frankfurt og München. Flyvningerne forventes at have en kapacitet på 25.000 passagerer i løbet af jul og nytår.  

Tilbage på afgangstavlerne
Ifølge Lufthansa Group er det særligt rejser til New York og destinationer i den amerikanske solskinsstat Florida, der er populære blandt de kunder, som har en tur over Atlanterhavet stående på årets ønskeseddel. Derfor skrues frekvensen af rejser hertil op.

I Europa vil Lufthansa Group sælge ekstra billetter til det spanske fastland, De Kanariske Øer, Portugal samt andre solrige destinationer omkring Middelhavet. Skandinaviens vintervejr trækker dog også i de rejsende, så her vil flyselskaberne ligeledes udbyde ekstra billetter til.  

Derudover fortæller Lufthansa Group, at flyvninger til skisportssteder i Lapland i det nordlige Finland vender midlertidigt tilbage på afgangstavlerne i løbet af julen. Destinationerne har så godt som snegaranti, og er derfor populære rejsemål for skiløbere og snowboardere 

Flyver til lappisk lufthavn
At Lufthansa Group sætter rejser til skisportsstederne midlertidigt på programmet betyder, at passagererne i løbet af juleferien kan rejse mellem Frankfurt og de finske lufthavne i Ivalo og Kuusamo samt mellem München og Kittilä i Lappland og Tromsø i Norge.

De 80.000 billetter er sat til salg på tværs af de forskellige flyselskaber, der er en del af Lufthansa Group. Det drejer sig om Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines, Brussels Airlines og Eurowings.

Netop rejser til USA har Lufthansa oplevet en stor kundeinteresse for, siden det blev offentliggjort, at landet ville åbne sine grænser igen i starten af november. I september fortalte Lufthansa, at selskabets USA-bookinger i december på daværende tidspunkt allerede havde nået 2019-niveauet.


Relaterede artikler:

Tre europæiske Finnair-ruter med A350 i 2022

Singapore Airlines skruer atter op fra CPH

Finnair genåbner ruter i samarbejde med Widerøe