SAS Airbus A320-200 (Foto: Morten Lund Tiirikainen)

SAS åbner nye ruter fra København til Kanarieøerne

SAS opruster i det kommende vintertrafikprogram på flyvningerne fra København til De Kanariske Øer og vil dermed udfordre Norwegian og Ryanair.

I dag flyver SAS to gange om ugen i vinterhalvåret fra København til Las Palmas på Gran Canaria. Men det bliver der lavet om på i det kommende vintertrafikprogram.

Således vil SAS åbne nye ruter til Fuerteventura og Tenerife fra den danske hovedstadslufthavn. SAS planlægger at flyve en gang om ugen til de to spanske destinationer, men hen over jul og nytår, vil der være flere afgange fra København. Ruten til Fuerteventura begynder den 14 oktober, og ruten til Tenerife den 29 oktober samtidig med vintertrafikprogrammets ikrafttrædelse.

“Vi ser, at Spanien er et populært feriested, og mange af vores kunder har efterspurgt netop disse to destinationer. Der er både noget for børnefamilierne, for de unge og for dem, der gerne vil nyde naturen og de solrige omgivelser,” siger Michael Hansen, salgschef i SAS.

Øget konkurrence
Norwegian flyver i forvejen dagligt fra København til Las Palmas i hele vinterhalvåret, mens det norske lavprisflyselkab flyver fire gange om ugen og Ryanair to gange om ugen fra København til Tenerife. På ruten fra København til Fuerteventura er der derimod ingen ruteoperatører i dag.

Dermed er der udsigt til øget konkurrence, når SAS kommer ind på markedet med de nye ruter, selvom der er tale om lavfrekvente ruter med blot én ugentlig afgang.

Med Fuerteventura og Tenerife flyver SAS nu til seks feriedestinationer i Spanien fra Danmark i vinterprogrammet 17/18. Det gælder Málaga, Palma De Mallorca, Las Palmas og Barcelona. I sommerprogrammet, der flyves nu, flyver SAS også til Alicante fra Københavns Lufthavn, der fra Stockholm flyves med SAS til Ibiza.

“Vi tilbyder vores passagerer spændende nye ruter, og vi har en masse nye initiativer på vej som for eksempel Europas stærkeste WiFi, som vi ved, at vores kunder glæder sig rigtig meget til, og  samtidig hermed vi begynder at opgradere vores kabiner,” siger Michael Hansen.

 

Relaterede artikler:

SAS: Stockholm og Oslo får flere ruter end CPH

Ryanair åbner rute fra København til Tenerife

Ny charterdestination på De Kanariske Øer