SAS afløser ‘Knogleekspressen’

Tidligere blev uheldige skiturister fløjet hjem i specialfly fra Danish Air Transport. Nu skal SAS sørge for hjemtransporten på ordinære rutefly.

Danskerne er ikke som vore skandinaviske naboer kendt for at være blandt de mest ekvilibristiske, når skiene bliver spændt på. Derfor ender skiferien for nogle med en hjemtransport som følge af brækkede eller beskadigede lemmer.

Tidligere indgik Europæiske Rejseforsikring aftale med Danísh Air Transport (DAT) om hjemtransporten af de mange skiturister. Men nu har forsikringsselskabet i stedet indgået en aftale med SAS om at sikre hjemtransport fra skiferien i Alperne. Ifølge Europæiske Rejseforsikring indebærer aftalen med SAS, at kundernes ønsker og behov indfries på samme måde som selskabets traditionelle “Knogleekspres.“

Europæiske har reserveret et antal pladser ombord på SAS og Austrian Airlines fly fra München, Geneve og Innsbruck i skisæsonens travleste periode. Første afgang finder sted 16. januar.

“Vi ser frem til at hjælpe Europæiske Rejseforsikring med at sikre, at de skiturister, der kommer galt af sted, kan komme hjem på betryggende vis. Vi er glade for, at Europæiske Rejseforsikring ønsker at benytte den service, vi er så gode til at yde,“ siger marketing – og salgsdirektør hos SAS i Danmark, Per Møller Jensen.

Hvert år tager over en million danskere på skiferie, men flere tusinde må på en eller anden måde afbryde deres ferie på grund af uheld.