(Foto: SAS)

SAS og Apollo indgår milliardaftale

SAS skal næste sommer flyve chartergæster hos rejsebureauet Apollo til 30 feriedestinationer rundt om i Europa.

Gæsterne hos charterrejsebureauet Apollo kommer også næste sommer til at flyve med SAS. Apollo og SAS har indgået en ny aftale til omkring én milliard svenske kroner om charterflyvninger i Europa i sommersæsonen 2019.

Aftalen betyder, at SAS kommer til at flyve charterflyvninger for Apollo fra 20 lufthavne i Danmark, Sverige og Norge til 30 feriedestinationer rundt om i Europa.

SAS kommer dermed til at flyve hovedparten af Apollos chartertrafik i sommersæsonen næste år, ligesom det også er tilfældet denne sommer.

Service og pålidelighed
“For Apollo er det naturligt at fortsætte samarbejdet med SAS. Som et skandinavisk selskab er det en sikker og god partner for Apollo. Vores kunder sætter pris på den service og pålidelighed, SAS tilbyder med direkte fly til flere af vores destinationer,” siger Leif Vase Larsen, administrerende direktør for DER Touristik Nordic AB, som er Apollos moderselskab.

Apollo benytter også sit eget flyselskab Novair, men SAS bliver Apollos største eksterne flypartner. Apollo lægger vægt på, at SAS’ fleksible flyflåde gør det muligt for charterselskabet at tilbyde direkte flyvninger fra både storbylufthavne og regionale lufthavne i Danmark, Sverige og Norge.

I Danmark tilbyder Apollo afgange fra lufthavnene i både København, Billund, Aalborg, Aarhus, Karup og Odense.

Partnerskab i over 15 år
Hos SAS er der også stor tilfredshed med det fortsatte samarbejde med det skandinaviske charterbureau, som især udbyder rejser til mange destinationer i Grækenland og Tyrkiet.

“Vi glæder os til yderligere at styrke vores nu over 15-årige partnerskab med Apollo og ser frem til fortsat at byde Apollos kunder velkommen ombord på vores fly,” siger Markus Ek, der er salgschef hos SAS i Sverige.

Relaterede artikler:

Færre charterpassager med SAS

SAS i milliardaftale med charterarrangør

SAS mister charterkontrakt