SAS-besætningernes hemmeligheder i bogform

For sjette år i træk udkommer SAS Crew Guide, der er en særdeles nyttig rejseguide baseret på informationer indsamlet af SAS-flybesætninger med hjælp fra vennerne hos Air Canada, Austrian, Lufthansa, TAP, bmi og LOT. En unik julegaveidé for rejse- og luftfartsinteresserede.

Hyppigt rejsende har altid mulighed for at videreformidle gode råd, anbefalinger og de “hemmelige“ tricks fra de mange spændende destinationer over hele verden.

Og der findes vel ikke nogen, der er mere hyppigt rejsende end besætningerne på SAS-flyene. Så hvis man tror, at besætningen aldrig forlader flyet, så tager man fejl, når man har læst crew-guiden.

Tilbage i 2004 fik man idéen til SAS Crew Guide, der skulle indeholde alle de tips og tricks samt gode råd om destinationerne, der var samlet op på baggrund af SAS-ansattes egne oplevelelser ude i verden.

Nu foreligger 6. udgave SAS Crew Guide 2011, der er en meget udførlig guide til 22 byer i hele verden.

Denne rejseguide er en unik julegaveidé til alle rejse- og luftfartsinteresserede oggiver på 352 sider (på engelsk) anbefalinger til restauranter, hoteller, shopping, sightseeing og meget mere i 22 byer over hele verden.

Da SAS ikke flyver til alle 22 destinationer har selskabet i bogens tilbliven indgået et samarbejde med flybesætninger fra Star Alliance-kollegerne hos Air Canada, Austrian, Lufthansa, TAP, bmiog LOT.

SAS Crew Guide 2011 er udkommet og kan bestilles online til en pris af 15 Euro (ca. 120 kr.) inklusive pakning og forsendelse.

Foto: SAS Crew Guide 2011 indeholder flybesætningernes personlige anbefalinger til 22 destinationer over hele verden.