SAS EuroBonus får ekstra niveau

Et nyt diamant-niveau kommer til at overtrumfe guld-niveauet i SAS’ relancering af Eurobonus-program.

Fra 1. april er der knap så megen prestige forbundet med at have et guldkort fra SAS’ Eurobonus-loyalitetsprogram. For fra den dag er guldkortet ikke det ypperste man som passagerer kan optjene point til at få tildelt. Som led i en relancering af Eurobonus-programmet indfører SAS fra 1. april nemlig et diamant-niveau over guldkortet.
Hævet over selv de nye diamant-medlemmer ligger dog stadig den eksklusive skare af Pandion-kortholdere. Det er de omkring 1.200 SAS-kunder som rejser suverænt mest. De får tildelt et Pandion-kort personligt af SAS’ koncernchef.
For ikke at udvande guldkortets værdi, får guldmedlemmer fremover mulighed for at forære et sølvkort væk og tage to stykker ekstra bagage med.
Fremover bliver det også lettere at avancere fra basis- til sølv-medlem. Det vil fra 1. april kun kræve fem returrejser i den ét år lange optjeningsperiode. Sølv-medlemmerne får i udvalgte perioder omkring jul og sommerferien adgang til lounges og Fast Track-sikkerhedskontrol.
Mærkbare forskelle
Udrulningen af næste generation af EuroBonus er begyndelsen på, hvad fremtidens fordelsprogram vil indeholde, og der vil løbende komme flere nyheder.
“Lanceringen i dag er kun begyndelsen på en langsigtet strategi om at positionere og differentiere SAS i en ekstrem konkurrencesituation, og vi vil give medlemmerne mærkbare forskelle,“ understreger Eivind Roald.
SAS’ Eurobonus-program kunne fejre sin 20 års fødselsdag i 2012 og har i dag 3,2 mio. medlemmer. Relanceringen kommer kort tid efter, at den norske regering ophævede forbuddet mod optjening af bonuspoint på norske indenrigsruter. Et forbud, som blev indført i 2002 som en hjælpende hånd til Norwegian, så selskabet kunne etablere sig på det norske indenrigsmarked og bryde det monopol, som var opstået efter SAS’ køb af Braathens.