SAS får den sjette skirute fra København

Fra 27. december og frem til slutningen af marts vil SAS flyve fra København til Innsbruck i konkurrence med rute- og charteroperatører. Det bliver selskabets sjette skirute fra CPH.

SAS melder sig ind i kampen om de flere hundredetusinde skiturister, der i den kommende sæson vil flyve ned til Alperne for at dyrke vintersportsaktiviteter.

Fra den 27. december vil SAS flyve direkte mellem København og Innsbruck hver søndag. Der flyves fra København kl. 17.25 med ankomst i Innsbruck kl. 19.25, hvor flyet vender på en halv time og vil være klar til returflyvning kl. 19.55 med ankomst i CPH 21.40.

Det bliver primært et Airbus A320-fly med 168 sæder, der vil blive benyttet på ruten, men enkelte afgange flyves også med de lidt mindre A319-fly, der har plads til 141 passagerer.

“SAS fortsætter med at udvikle vort rutetilbud til de frekvente rejsende i Skandinavien. Nu går vi snart ind i vintersæsonen, og det er vigtigt, at vi har et solidt og interessant tilbud til kunderne. Innsbruck ligger utrolig godt for mange skidestinationer både i Østrig og Italien, og vi ser frem til at tilbyde denne mulighed til vores kunder,“ siger Simon Pauck Hansen, der er direktør for Network i SAS.

I forvejen flyver SAS fra København til München. Geneve, Zürich, Milano og Salzburg, der alle er store gateways til de attraktive skidestinationer i Alperne.

Undgår konkurrencetung lørdag
SAS har klogeligt valgt en afgang om søndagen, hvor selskabet bliver den eneste operatør fra Københavns Lufthavn.

Om lørdagen er der overbefolket med andre flyselskab med skigæster til Innsbruck. FlyNiki flyver hver lørdag kl. 11.25 til Innsbruck med et Airbus A321-fly. Denne afgang er tilgængelig for salg til det brede publikum, selvom flere rejsearrangører også har købt sæder på flyet

Atlantic Airways flyver en charterafgang lørdag kl. 13.05, mens Austrian Airlines slutter dagen af med to charterflyvninger fra Københavns Lufthavn henholdsvis kl. 18.05 og 18.40, hvor der benyttes A321 og A319-fly.