SAS-fly går på Twitter

Airbus A330-flyet med navnet Erik Viking har fået sin egen Twitter-profil. Flyet står i øjeblikket i en hangar i Zürich og er det første langdistancefly, der skal udstyres med helt nye kabine.

I en hangar i Zürich Lufthavn hersker der i øjeblikket stor travlhed. Airbus A330-flyet fra SAS lydende navnet Erik Viking og med registreringen LN-RKN er i hangar for en komplet makeover.

Flyet bliver det første langdistancefly, der vil blive udstyret med nye kabiner, og det er målet at første flyvning skal finde sted som rutenummer SK909 den 1. februar fra København til New York-Newark.

Inden skal der monteres en helt nye kabine på Go, Plus og Business. Den største forandring sker på Business Class, hvor der fremover bliver en 1-2-1 sædekonfiguration i stedet for den velkendte 2-2-2. Det betyder mere plads, og at samtlige passagerer i den forreste kabine vil have en gangplads.

Blandt en række andre forbedringer er også flystole med indbygget massage og muligheden for at konvertere til et fuldt sengeleje som lie-flat-bed med sengelinned fra Hästens.

Et tweetende fly
Inden det kommer så langt, skal flyet igennem den omfattende modernisering af interiøret. Det kan følges på det sociale medie Twitter på adressen @SAS_Viking, og på hashtag #sasnewcabin vil der også være opdateringer at hente.

Twitter-profil blev lanceret i går, og allerede på førstedagen meldte sig omkring 500 følgere. Begejstringen var til at tage at føle på, og der var flere muntre tweets blandt de første bidragsydere.

Bland andet Christian Pettersen, der skriver “we want selfies“. Studerer man hr. Pettersens profil vil man dog se, at han er digitalt ansvarlig i SAS, så det var nok nærmere et tiltag for at sprede det glade budskab.

En profil med navnet Philip J. Gundersen lader dog til at være uafhængig af SAS. Tweeteren giver udtryk for, at det var på tide, at SAS påbegyndte opgraderingen af langdistancekabinerne.

“Hey RKN! You were full of shit! Looking forward to seeing you with a new cabin :)“

Foto: Kabinen på Erik Viking (LN-RKN) er tømt og afventer en helt ny indretning.