SAS fortsætter lounge-udrulning

To svenske lufthavne følger i kølvandet på to norske provinslufthavne til at få SAS’ “mini lounges“.

SAS fortsætter med at åbne ”mini-lounges” i skandinaviske provinslufthavn. Fredag i sidste uge var det Malmø Sturup Lufthavn, hvor SAS slog dørene op for en såkaldt Café Lounge. Og til april følger en lignende lounge i Luleå Lufthavn i det nordlige Sverige.

SAS’ Café Lounges er et supplement til de eksisterende SAS lounges og henvender sig til kunder, der ofte rejser i Skandinavien. Miljøet i Cafe Lounge er designet til at de rejsende skal være i stand til både at arbejde i fred og ro, og slappe af. Der er gratis trådløst internet til rådighed samt mad og drikke.

Gøre livet lettere
SAS Café Lounge i Malmø Sturup er tæt på udgangene til SAS’ indenrigsflyvninger og er på lidt over 70 kvadratmeter. I Luleå bliver loungen også placeret tæt ved SAS-gates’ene og bliver på omkring 80 kvadratmeter.

”Nu åbner vi endelig SAS Café Lounge i Malmø Lufthavn – som længe har været efterspurgt af vores hyppige rejsende. Dette er et forholdsvis nyt produkt, og det er glædeligt at kunne bidrage til at gøre livet lettere for folk, der rejser ofte. SAS Café Lounge kan man koble sig på nettet samt få noget at spise og drikke eller bare tage det roligt,” siger Stephanie Smitt Lindberg, leder af produktudvikling hos SAS.

SAS Café Lounge er åben for rejsende i SAS Plus samt Guld- og Diamondmedlemmer af SAS EuroBonus-programmet. Åbningstiderne følger SAS’ trafikprogrammer i de enkelte lufthavne. SAS åbnede sidste år de to første Café Lounges i Trondheim og Tromsø i Norge.