SAS frisker lounges op

SAS ombygger i de kommende uger sine lounges i blandt andet København. Et nyt friskere look og mere rummelighed bliver resultatet.

I denne og næste uge ombygger SAS sine lounges i København og Oslo. Fra den 4. marts og to uger frem tager håndværkerne fat på loungen i Stockholm Arlanda, og henover året vil de øvrige lounges komme under kærlig behandling.

Ombygningen består af to dele. For det første bliver looket i lounges frisket op med det nye design og nye friske lyseblå farve, som også er at finde ved blandt andet check-in arealer og i den moderniserede Fast Track-sikkerhedskontrol i Københavns Lufthavn. Det nye design blev lanceret sidste år startende med SAS’ salgsskranker og check-in automater i Malmø Sturup. Siden kom check-in skranker i København, Oslo og Stockholm til. Og nu er det blevet lounges’enes tur.

Den anden del af ombygningen er det SAS’ pressechef kalder ”logistiske tilpasninger”.

”Vores lounges er meget populære, og derfor har vi fundet det nødvendigt at foretage en række logistiske tilpasninger, så vi udnytter pladsen bedst muligt og gøre dem mere rummelige,” forklarer Trine Kromann-Mikkelsen, pressechef i SAS, til CHECK-IN.dk.

Det bliver blandt andet nemmere at arbejde og spise samtidigt ved de højborde, som man finder i SAS’ lounge i Københavns Lufthavn.