SAS går efter de unge

Med store prisnedsættelser på indenrigsbilletter vil SAS lokke flere unge til at vælge flyet frem for fjernbusser og tog.

Som CHECK-IN.dk kunne fortælle tirsdag, så planlægger blandt andre SAS at sænke billetpriserne på de danske indenrigsruter, når de takster flyselskaberne skal betale i Københavns Lufthavn for at flyve til og fra provinsen sænkes med 35 procent fra 1. april.

SAS har dog ikke tænkt sig at vente til 1. april med at sænke priserne på indenrigsruterne. Således indledte selskabet tidligere på ugen et udsalg på ruten mellem København og Aarhus. Det bliver nu fulgt op ad en kampagne rettet mod unge under 26 år.

De kan fra i dag flyve på SAS’ indenrigsruter for priser ned til 299 kroner per vej. Det kan give de unge en besparelse på op til 50 procent i forhold til tidligere priser. Tidligere har det nemlig kostet mellem 499 og 599 kroner for at flyve fra et sted i Danmark til et andet.

”Vi vil også gerne have fat i de unge rejsende på indenrigsruterne, og derfor sætter vi priserne ned. Med priser fra 299 kroner per vej er vi et godt og hurtigt alternativ til andre transportformer,” siger Mariam Skovfoged, pressechef i SAS.

Gå glip af ekstranumrene
Med de billige billetter vil SAS også sætte ekstra fokus på indenrigsflyvningerne, hvor SAS er det flyselskab med flest afgange og destinationer.

”Det er en nem og hurtig måde at rejse på, så hvis man skal for eksempel skal til koncert i København eller i Aarhus, så kan man hurtigt komme frem og samtidig spare point op via vores bonusprogram. Så kan man også bruge point på at komme billigere afsted til nogle af vores andre destinationer, for eksempel til en forlænget weekend med vennerne til en europæisk storby eller strand,” siger Mariam Skovfoged.

Hvis man vælger at tage flyet til og fra koncerter i hovedstaden, så kan man dog risikere at gå glip af ekstranumrene. De sidste SAS-fly fra CPH til Aalborg og Billund på en almindelig onsdag aften letter nemlig begge kl. 20.50, mens det sidste fly mod Aarhus Lufthavn letter fra Amager kl. 22.55.

 

 

Relaterede artikler:

Norwegian indfører ungdomsbilletter

SAS i direkte klinch med Ryanair om de unge

Norwegian skærper kampen om de unge

Ungdoms- og seniorbilletter på indenrigsrute