Airbus A321-200 fra SAS.

SAS i milliardaftale med charterarrangør

SAS og charterarrangøren Apollo forlænger samarbejdet med ny aftale til en værdi af én milliard svenske kroner gældende for vinter- og sommersæsonen 2017/2018.

En stor del af chartergæsterne hos den skandinaviske rejsearrangør Apollo vil også i fremtiden blive transporteret ned til sydens sol med fly fra SAS.

Rejsearrangøren og det skandinaviske flyselskab har nemlig indgået en ny aftale til en værdi af én milliard svenske kroner. Charterturister, der køber ferien gennem Apollo, vil til og med sommeren 2018 flyve med SAS, som kommer til at operere fra 20 forskellige lufthavne i Danmark, Sverige og Norge til destinationer 30 forskellige steder i Europa.

SAS fortsætter dermed med at være hovedpartner hos Apollo og skal flyve størstedelen af rejsearrangørens gæster på ferie.

”Vi er glade for at styrke vores partnerskab ned Apollo, som nu har varet i over 15 år. SAS fortsætter med at investere i nye fly og at opgradere eksisterende kabiner til SAS’ nye design. Og senere på efteråret vil markedets hurtigste WiFi også blive installeret på SAS’ kort- og mellemdistance-flåde. Vi ser frem til at fortsat at byde Apollos kunder velkommen ombord på vores fly,” siger Markus Ek, der er salgschef hos SAS i Sverige.

“SAS er en god partner”
Apollo sætter pris på samarbejdet med SAS, så charterarrangøren er naturligvis meget tilfreds med den indgåede aftale.

”For Apollo er det naturligt at fortsætte samarbejdet med SAS, der som et skandinavisk selskab er en sikker og god partner for Apollo. Vores kunder sætter også pris på den service og pålidelighed, som SAS tilbyder med direkte fly til alle vores destinationer,” siger Leif Vase Larsen, der er administrerende direktør hos Apollo-moderselskabet DER Touristik Nordic AB

Apollos chartergæster vil blive fløjet fra større lufthavne i hovedstadsområderne og fra mindre, regionale lufthavne i både Danmark, Sverige og Norge. Foruden SAS vil nogle af gæsterne også blive fløjet med Apollos eget charterflyselskab, Novair.

Samarbejdet mellem SAS og Apollo har været i gang i efterhånden mange år. De to parter indgik første aftale for omkring 17 år siden, og med tiden er der blevet indgået flere større aftaler. SAS og Apollo indgik for eksempel tidligere en aftale på mere end 700 mio. danske kroner, der gjaldt for sommersæsonen 2016, og de årlige aftaler har som oftest ligget på omkring 800 mio. danske kroner.

 

Relaterede artikler:

Novair reducerer flåden

DAT vinder stor Apollo-kontrakt

SAS og Apollo holder sammen

Apollo: SAS forbliver vores største leverandør

SAS-kontrakt i fare ved Apollo-salg