Laksetatar med creme fraiche og vaffel med Vesterhavsost til forret. Mums! (Foto: Joakim J. Hvistendahl)

SAS i topform fra København til JFK

ANMELDELSE: Velsmagende måltider, behagelig kabine og sæder og et oplagt personale viser, at SAS har et godt greb om businessclass-segmentet på sine langdistanceflyvninger.

For 40 år siden var jeg på min første flyvning til USA. Den foregik med SAS, og vi fløj fra København til J.F. Kennedy-lufthavnen i Queens i New York.

Jeg er har fået nogle flere kilometer i benene, siden den gang jeg som 10-årig dreng med store...

Få hurtig adgang til artiklen

Vælg det abonnement, der passer til dig eller din virksomhed

DKK 95

1 måned

(Ingen binding. Løbende abonnement, der kan opsiges til udgangen af en periode)

 

DKK 285

3 måneder

(Ingen binding. Løbende abonnement, der kan opsiges til udgangen af en periode)

DKK 995

12 måneder

(Ingen binding. Løbende abonnement, der kan opsiges til udgangen af en periode)

Allerede abonnent?

For 40 år siden var jeg på min første flyvning til USA. Den foregik med SAS, og vi fløj fra København til J.F. Kennedy-lufthavnen i Queens i New York. Jeg er har fået nogle flere kilometer i benene, siden den gang jeg som 10-årig dreng med store øjne steg ombord i flyet i København. Flyet er til gengæld blevet mindre – i alle fald en ”halv etage”, da jeg den gang tog afsted med SAS i en Boeing-747 ”jumbojet”. Dagens flyvning var med Birk Viking, en Airbus A330-300E, som kom i SAS-flåden i 2019. Check-in og opgradering Dagen inden afrejse…

Bedømmelse

Samlet bedømmelse

5 ud af 6 stjerner

Oversigt :
Plus: Kabine, sæder, serviceniveau, mad og drikke, oplagt kabinepersonale, landing før tid
Minus: Ingen WiFi ombord