SAS lukker to cafelounger

SAS Café Lounge i lufthavnene i Ålesund og Luleå har for få besøgende og bliver lukket til november.

SAS har de seneste år investeret i nye loungetilbud til selskabets mest loyale og hyppige kunder.

Selskabet er eksempelvis i fuld gang med en større renovering og opgradering af sine to lounger i Københavns Lufthavn – SAS Gold Lounge og SAS Business Lounge – ligesom loungerne i både Oslo, Stockholm og New York er blevet opgraderet.

Sideløbende med disse forbedringer har SAS introduceret en række såkaldte SAS Café Lounges i flere regionale lufthavne i Skandinavien. De er åbne for rejsende i SAS Plus samt Guld- og Diamond-medlemmer af SAS EuroBonus-programmet.

Cafeloungerne er et supplement til de eksisterende SAS lounges og henvender sig især til de SAS-kunder, som rejser meget i Skandinavien.

For få besøgende
Nu har SAS imidlertid måttet sande, at antallet af besøgende i to af selskabets seks cafelounger er for lille, og SAS har derfor besluttet at lukke dem. Det drejer sig om SAS cafeloungerne i Ålesund i Norge og i Luleå i Sverige, som begge bliver nedlagt pr. 1. november i år.

SAS’ øvrige cafelounger ligger i Malmø, Bergen, Tromsø og Trondheim. SAS Café Lounges er udstyret med gratis trådløst internet og strømstik, ligesom gæsterne har adgang til et mindre udvalg af mad og drikkevarer.

City Lounger blev også lukket
Sidste år besluttede SAS også at lukke sine to såkaldte City Lounger i det centrale Stockholm. Ideen med disse lounger var at tilbyde de meste frekvente rejsende et sted at arbejde eller slappe af, mens de befandt sig i det centrale Stockholm.

Afviklingen af City Lounge-konceptet var en del af et større omkostningsreducerende program i SAS.

Nye lounger i CPH i år
Mens passagererne i Ålesund i Norge og i Luleå fra november må undvære cafeloungen, kan passagererne i CPH se frem til opgraderede SAS-lounger i Next Generation Design. SAS forventer at renoveringen og re-designet af de to lounger er afsluttet inden udgangen af 2018.

Foruden loungerne i Skandinavien driver SAS egne lounger i Newark Liberty International Airport ved New York, i Chicago O’Hare International Airport og i Paris Charles de Gaulle Airport.

 

Relaterede artikler:

Stor opgradering af SAS Lounge i CPH

SAS fortsætter lounge-udrulning

SAS åbner mini-lounges