SAS-nødhjælp til de solhungrende

SAS indsætter i alt fire ekstra ugentlige flyvninger til Spanien i fem uger i sommerferien for at hjælpe danskere, der har mistet feriebilletterne i Cimber-konkursen.

Uanset om de kan få pengene tilbage eller ej for deres værdiløse Cimber Sterling-billetter, så skal rigtig mange danskere ud at finde nye flyafgange til at bringe dem sydpå i skolernes sommerferie efterkonkursen i sidste uge.

De solhungrende danskere får nu en hjælpende hånd fra SAS, der ekstraordinært indsætter i alt fire flyvninger ekstra om ugen til udvalgte spanske destinationer. Flyvningerne gennemføres dog kun i en fem ugers periode fra 9. juli til 12. august, hvor der til gengæld er meget tyndt med forretningsrejsende på andre SAS-ruter.

Nødhjælpen fra SAS består af en ekstra ugentlig afgangtil henholdsvis Barcelonaog Mallorca samt to ekstra afgangetil Málaga hver uge. Dermed kommer SAS op på hver isærsyv, seks og tre ugentlige afgange til destinationerne Mallorca, Malaga og Barcelona.

“Vi øger til disse tre destinationer for at give nogle tilbud til de rejsende, der måske pludseligt har mistet deres billetter til sommerferien eller som har været lidt sene ude med at købe billetter,“ siger Per Møller Jensen, vice president for brand, marketing og EuroBonus i SAS.

Lind strøm
SAS’ ekstra flyvninger er de seneste i rækken af de ruteåbninger og øgede udbud af flyvninger på eksisterende ruter, som er kommet i en lind strøm fra danske, nordiske og europæiske flyselskaber i kølvandet på Cimber Sterlings konkurs torsdag i sidste uge.

Mest markant var udspillet fra Norwegian, der blandt andet går fra10 til 13 ugentlige afgange på ruten København-Barcelona og fra7 til 10 ugentlige afgange på Málaga-ruten fra Københavni løbet af maj og juni. Norwegians ekstra afgange gælder for hele sommerfartplanen.