SAS øger på Billund-Stockholm rute

Kun 14 dage efter åbningen af den nye SAS-rute fra Billund til Stockholm har SAS besluttet at indsætte en ekstra morgenafgang på udvalgte dage.

Fra den 31. oktober øger SAS på de nye jyske ruter til Stockholm-Arlanda lufthavnen fra Billund og Aalborg.

Fra Aalborg Lufthavn kunne koncerndriftsdirektør Flemming Jensen allerede på åbningsdagen for to uger siden annoncere, at SAS ville øge fra fire til seks ugentlige frekvenser fra vintertrafikprogrammet start.

Ruten fra Billund til Stockholm har tilsyneladende også haft en forrygende start. Derfor har SAS besluttet fra den 31. oktober at indsætte en ekstra morgenafgang på udvalgte dage. Det betyder, at der på torsdage og fredage bliver tre daglige afgange på ruten.

Den nye afgang vil også blive opereret af Braathens Regional-selskabet Golden Air med et Saab 2000-fly med plads til 50 passagerer. Afgangstiden bliver kl. 07.05 fra Arlanda med ankomst i Billund kl. 08.30. Returflyvningen finder sted kl. 09.00 med ankomst i Arlanda kl. 10.25.

“Vi oplever stor interesse netop omkring vores nye rute fra Billund til Stockholm, hvorfor vi har valgt at indsætte ekstra kapacitet,“ siger pressechef Trine Kromann-Mikkelsen fra SAS i Danmark.

100.000 flysæder om året
De ekstra 200 ugentlige sæder på ruten styrker produktet for de forretningsrejsende, som ifølge SAS har taget godt imod ruten. Men den ekstra morgenafgang om fredagen vil givetvis også være interesant for fritidsrejsende til eller fra Billund.

Med udvidelsen på BIllund-Stockholm ruten kommer SAS op på 19 ugentlige dobbeltture mellem Jylland og den svenske hovedstadslufthavn i Arlanda. Det svarer til i underkanten af 100.000 flysæder om året.