(Foto: Morten Lund Madsen)

SAS ryddede bordet

SAS løb med alle fire luftfartspriser ved dette års Danish Travel Awards.

Der stod SAS på alt hvad der havde med luftfart at gøre ved dette års Danish Travel Awards, der løb stablen onsdag aften i Cirkusbygningen i København.

Det skandinaviske luftfartsselskab vandt nemlig alle fire luftfartspriser. Årets danske indenrigsflyselskab, årets europæiske flyselskab, årets charterflyselskab og årets langdistanceflyselskab. Det hele var blåt og hvidt.

I kategorien med indenrigsselskaberne var også Danish Air Transport og Norwegian nomineret. Blandt de europæiske selskaber slog SAS ærkerivalen Norwegian og Star Alliance-kollegaen Lufthansa. På charterfronten var det Norwegian og Thomas Cook Airlines, der fik baghjul af SAS. I langdistancekategorien slog selskabet Emirates og Singapore Airlines.

Kategorien “Årets danske lufthavn“ var ikke med i år. Den vandt Københavs Lufthavn sidste år – da arrangementet blev afholdt i Billund Lufthavn. Til gengæld var årets danske indenrigsflyselskab tilbage.

For 21. gang
Årets charterrejsearrangør blev Spies foran Star Tour og Bravo Tours. Carlson Wagonlit Travel blev årets erhvervsrejsebureau foran BCD Travel og American Express.

Danish Travel Awards arrangeres af rejsemediet Standby og blev afholdt for 21. gang. Der blev uddelt i alt 17 priser.

Foto: Morten Lund Madsen