SAS-fly i Aalborg Lufthavn (Arkivfoto: Morten Lund Tiirikainen)

SAS sænker indenrigspriser med 20 procent

Som et led i en større kampagne for dansk indenrigsflyvning sænker SAS i dag billepriserne til 399 kroner for den billigste enkeltbillet.

Kampagnen Danmarks Lufthavn skal få danskerne tilbage i indenrigsflyene. Derfor har SAS som et led i kampagnen besluttet at introducere en kampagnepris på indenrigsruterne fra København til Aalborg, Aarhus og Billund.

Dermed bliver den laveste billetpris 399 kroner for en enkeltrejse mod normalt 499 kroner, hvilket svarer til en prisnedsættelse på 20 procent.

“Vi har valgt at sætte priserne ned for at gøre opmærksom på, at man godt kan vælge flyet, hvis man skal tværs over landet. Det er hurtigt og nemt at flyve – også med små børn, og hvis man skal til København fra fx Aalborg, så befinder man sig relativt hurtigt i hovedstaden,” siger Mariam Skovfoged, der er pressechef i SAS i Danmark.

De nedsatte billetter kan købes frem til den 22. oktober, og rejseperioden strækker sig fra 15. november 2017 til 31. marts 2018.

42 procent af danske indenrigsflyvninger
På det danske indenrigsrutenet er der samlet 610 flyvninger om ugen fordelt på syv lufthavne og fire flyselskaber. SAS repræsenterer i dag 256 af disse fordelt på 106 flyafgange til og fra Aalborg, 90 flyafgange til og fra Aarhus samt 60 flyvninger på Billund-ruten. Det svarer til 42 procent af alle indenrigsflyvninger.

Der benyttes tre flytyper, henholds 70-sæders ATR 72-600, 90-sæders Bombardier CRJ900 suppleret af Airbus A319-100 med 141 sæder og på Aalborg-ruten de store A320-200, der har plads til 168 passagerer.

“Hver eneste dag går vi i luften i én af de regionale lufthavne og lander en halv til en hel time senere i den anden ende af landet. Det er vigtigt for os, at vi kan blive ved med at tilbyde vores kunder gode attraktive afgangstider og et godt produkt,” lyder det fra pressechefen.

 

Relaterede artikler:

600 ugentlige indenrigsflyvninger skal frem i lyset

Stor uvidenhed om indenrigsflyvning i Danmark

Minister vil give indenrigsfly støttekroner

Indenrigsflyvning hjælper udflyttet styrelse

CPH klar med millioner til indenrigstrafikken