SAS vil flyve med Ryanair

Ord-duellen mellem SAS og Ryanair optrappes. SAS-ledelsen vil acceptere Ryanairs tilbud om “gratis“ flybilletter.

Det irske lavprisflyselskab, der har for vane at provokere sine konkurrenter, er på ny kommet i ord-duel med SAS. Denne gang handler det om, at Ryanair i tirsdags tilbød at lade SAS-ledelsen rejse på gratis billetter hos Ryanair for at få gode råd om, hvordan kan kan drive et moderne flyselskab.

Nu tager SAS til genmæle. Kommunikationsdirektør Claus Sonberg siger ja tak til Ryanairs “gratis“-tilbud, idet han vil teste, hvad det koster at flyve med, hvad han kalder “verdensmestrene i skjulte passagergebyrer“.

Claus Sonberg

Claus Sonberg vil prøve at flyve med Ryanair

“Når verdensmestrene i skulte afgifter har mod og frækhed til at komme med det her udspil samme uge, som de hæver bagageafgiften kraftigt endnu engang, er det klart, at vi takker ja til deres tilbud. Så kan vi en gang for alle få klarhed over, hvad det faktisk koster at flyve med Ryanair,“ siger kommunikationsdirektør Claus Sonberg.

Claus Sonberg tilføjer, at det bliver interessant at se, hvor meget tid, der går til spilde, når der skal bruges lufthavne, der ligger udenfor byen. SAS-kommunikationsdirektøren vil så snart det praktisk kan lade sig gøre tage turen med Ryanair.

Noget kunne tyde på, at det sidste ord, hverken er sagt eller skrevet i den nye ord-duel mellem de to kombattanter.