Seks SAS-flyvninger fra Tokyo til Bergen

Også i det kommende sommertrafikprogram vil SAS på udvalgte afgange omlægge ruteflyningen mellem Tokyo og København til i stedet at have Bergen som destination.

Selv om SAS flyver dagligt på ruten mellem København og Tokyo, sker det op til 10 gange om året, at returflyvningenfra Tokyo til København omdirigeres til en norsk lufthavn.

Det hænger sammen med, atder er stor efterspørgsel i det japanske marked i forhold til Norge som turistland, hvor japanske rejsearrangøreraf og til køber samtlige sæder på ruteflyet til København og fårlavet aftale med SAS om, at flyet i stedet lander i Norgen.

Det har tidligere været tilfældet, hvor lufthavnene i Tromsø, Evenes og Lakselvhar taget imod det store Airbus A340-300 fly med245 passagerer direkte fra Japans hovedstad.

Seks specialflyvninger til Bergen
SAS har allerede indgået aftale med japanske rejsearrangørerfor det kommende sommertrafikprogram, og her går specialflyvningerne atterfra Tokyo til Bergen.

Har man således planer om at flyve Tokyo-København på en af nedenstående datoer, vil man af SAS bliveombooket til afgangen dagen før eller efter.Rutenummer SK984vil nemlig sætte kursen direkte fra Tokyo´s Narita-lufthavn mod Flesland ved Bergen. SAS oplyser, at et begrænset antal passagerer er blevet ombooket som følge af ændringerne i fartplanen.

SpecialflyvningerTokyo-Bergen:

  • SK984/06JUL13 NRT-BGO
  • SK984/13JUL13 NRT-BGO
  • SK984/20JUL13 NRT-BGO
  • SK984/27JUL13 NRT-BGO
  • SK984/03AUG13 NRT-BGO
  • SK984/10AUG13 NRT-BGO

I det igangværende vintertrafikprogrammet har SAS fire specialflyvninger fra Tokyo til Kiruna i Lapland. Sidste flyvning fandt sted i lørdags.

Læs også:

Flere SAS-flyvninger fra Japan til Norge