Søges: 4 personer, der vil rejse verden rundt i 2 måneder

Finnair har indledt jagten på 4 personer, der som ‘Quality Hunters’ – eller blot kvalitetsjægere – skal rejse verden rundt i 2 måneder for at undersøge, hvad der giver rejsen og rejselivet kvalitet.

I løbet af september måned skal Finnair på jagt efter 4 personligheder, der i november og december måned skal rejse rundt på selskabets rutenet i Europa, Asien og USA som uafhængige rådgivere for selskabet.

De udvalgte 4 personer skal ifølge Finnair have et skarpt blik for rejseoplevelser, fly, lufthavne og destinationer. Opgaven bliver bl.a. løbende at blogge ærligt om deres vurderinger og anbefalinger.

Oplevelserne vil så blive delt med alle andre interesserede på ‘Rethink Quality’ – en hjemmeside, der dækker hele denne event.

”Rekrutteringen af Quality Hunters er én metode til at sætte lup på, hvad det er som er vigtigt for rejsende i dag,”fortæller Antti Nieminen, manager for Finnair Global Marketing Communications. Han forklarer, at det er en del af selskabets ønske om hele tiden at forbedre servicen. ”Vi tror på, at Quality Hunters blogs vil give interessante og konstruktive diskussioner om rejselivet,” siger Antti Nieminen.

Det er ikke alene de 4 ‘kvalitetsjægere’, der kommer ud at rejse med Finnair. Besøgende på Rethink Quality bliver opfordret til at følge blogs og deltage i dialogen. Her kanlæserne stemme på deres favorit Top Quality Hunter og dermed deltage i konkurrencen om at vinde en interkontinental rejse for 2 personer mellem Europa og Asien.

Skulle der blandt CHECK-IN.dk læserne være en kvalitetsjæger iblandt, kan man indsende sin ansøgning på nedenstående link. Finnair oplyser, at alle ansøgninger skal være selskabet i hænde senest den 26. september.

Link: Ansøgningsformular Quality Hunters